Zivkovic: ‘Ik heb fouten gemaakt’

 

1124jongajax-nec_zivkovic

Richairo Zivkovic was maandagavond tijdens de wedstrijd tegen RKC Waalwijk (3-2 winst) wederom de grote man bij Jong Ajax met twee treffers. Door de blessure van Kolbeinn Sigthórsson hoopt Zivkovic dan ook op een plekje in de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel tegen APOEL Nicosia, komende woensdag. De jonge spits kwam de afgelopen weken in opspraak. Vanwege zijn ‘lakse en arrogante’ houding werd hij al weggestuurd bij Jong Oranje. “Ik heb fouten gemaakt”, realiseert hij zich nu voor de camera van FOX Sports.
“Maar ik ben nog jong, dus dat mag. Ik moet het koppie er nu gewoon bij houden. Vandaag resulteerde dat in goed spel. Van de rest moet ik me dus niet te veel aantrekken. Ik weet wat ik heb gedaan en dat het niet kon. Ik heb hard gewerkt en ben belangrijk geweest voor het team.” Stiekem hoopt Zivkovic dan ook op een beloning. “Ik hoop dat ik woensdag bij de selectie zit voor het duel in de Champions League, maar ik heb nog niks gehoord van de trainer. Ik hoor het morgen.”

Bron: FoxSports

Related posts

7 Comments

 1. Ruubruub

  Het lijkt erop dat Richairo de knop heeft omgezet als dit allemaal gemeend is. Mooi, nu hopen dat hij dit kan vasthouden zodat hij snel van waarde kan zijn voor het eerste.

 2. bob-p

  Te vaak al negatief in het nieuws. Nu hoop ik oprecht dat hij zich zelf als een prof gedraagt. Jong zijn in voetbal bestaat niet. Oud op je 33e wel.

 3. Ajax1958

  Jonge spelers mogen fouten maken, geen probleem. Het is wel de bedoeling, dat je er wat van leert. Hard blijven werken, je kans komt vanzelf

 4. Levenslang4Ajax

  En vervolgens trapt hij reclame borden aan diggelen. Tsja, dan maak je nog steeds fouten.

Comments are closed.