Milik: ‘Mijn mooiste doelpunt moet nog komen’

1130ado-ajax_milik

Arek Milik begon afgelopen zaterdag maar weer eens op de bank maar heel lang hoefde de spits die niet warm te houden. Na het uitvallen van Kolbeinn Sigthorsson in de beginfase van de wedstrijd met Willem II bewees Milik opnieuw zijn waarde en scoorde voor rust twee doelpunten.

‘Dat is wel lekker als je mag invallen en dat gelijk beloond met doelpunten. Ik had het er ook wel een beetje moeilijk mee want in de voorbereiding speelde ik alles en dat je dan in de competitie meestal op de bank zit is dat niet prettig. Doelpunten maken is belangrijk voor een spits al moet mijn mooiste doelpunt nog komen. Door de blessure van Kolbeinn hoop ik op een basisplek en dat doelpunt binnenkort te realiseren’, aldus Milik tegenover het AD.

Bron: AD

Related posts

14 Comments

 1. -THE BULLDOG-

  Misschien scoor je je mooiste doelpunt wel in de finale van de Europa league 😉
  Dan is t iig de belangrijkste 🙂

 2. lezerGP

  Laat z’n mooiste doelpunt niet nu al vallen zeg. Dat mag nog een paar jaar duren hoor

 3. Levenslang4Ajax

  Laat hij ze er nu maar gewoon inschieten. Volgens mij heeft hij nog wel een carriere van een jaar of 10 voor de boeg. Hij is 20 en dan zo’n uitspraak. Lijkt me logisch dat die nog moet komen. Fisher had ook drie drang voor een mooi doelpunt en vervolgens gingen ze steeds moeilijker in het netje.

 4. Velibor

  Milik is een spits en dan droom je altijd van mooie goals als je een echte spits bent tenminste.

 5. DennisAFCA

  Als ajax slim is koopt ajax milik. Hij schiet uit elke positie die wordt de spits van ajax let maar op. Dus geen twijfel maar kopen.

  1. polaroids

   Dat viel me ook op afgelopen weekend, volgens mij viel hij in zonder warm te hebben gelopen….

Comments are closed.