Sigthorsson weken aan de kant met ingescheurde enkelband

1206ajax-willem2_sigthorsso

Kolbeinn Sigthorsson komt in 2014 niet meer in actie voor Ajax. De spits viel afgelopen zaterdag tijdens het duel met Willem II geblesseerd uit en naar nu blijkt heeft de IJslander een fors ingescheurde enkelband opgelopen. Zijn herstel zal drie tot vier weken in beslag nemen.

Bron: Ajax.nl

Related posts

16 Comments

 1. thijsAJAX1

  3 tot 4 weken valt wel mee als je een ingescheurde enkelband hebt. sterkte met je herstel. maar gelukkig hebben we wel een goede ‘vervanger’.

 2. suske

  a) is dat heel vervelend voor hem en ik wens hem het best.
  b) wist we dit toch al???
  c) nee ik hoef nie perse bij de nieuws redactie!!!

  1. Fred

   a) Wij ook!
   b) Frank gaf eerder aan 2-3 weken. Nu blijkt langer en is diagnose gesteld
   c) Goede versterkingen zijn altijd welkom! Dat geldt voor Ajax maar ook voor de redactie. Misschien iets voor je familie strip-helden anders?

 3. ferike

  Een blessure gun ik niemand, bij dezen sterkte voor Sigi. Ik hoor eigenlijk niemand over de schandalig overtreding, waarbij Kuipers rood had moeten trekken!

  1. AFCA my World

   Had hij ook moeten doen,maar omdat hij een gele kaart gaf is er verder nix meer aan te doen helaas,en hoewel ik geen fan van Sigi ben,wens je dit niemand toe,beterschap!

   1. Levenslang4Ajax

    Als je naar de beelden kijkt is de overtreding stevig maar pakt ongelukkig uit. Geel in mijn ogen terecht. Was aso is, is dat de speler totaal niet meer naar Sigi omkijkt, dat is in mijn ogen rood waard. Totaal respectloos.

Comments are closed.