Martin Odegaard viert 16e verjaardag bij Ajax?

0812MartinOdegaard

Martin Odegaard heeft weliswaar met  Liverpool meegetraind maar het is allerminst zeker dat het wonderkind voor de Merseysiders zal uitkomen. De Mirror meldt dat de tiener die volgende week 16 wordt, veel kans maakt om bij Ajax te tekenen omdat hij dan direct in de Eredivisie mag gaan spelen. Manchester City en Liverpool konden een dergelijke toezegging niet voor de Premier League doen dus dat pakt gunstig uit voor Ajax.

Bron: Mirror

Zie ook eerdere berichten over Martin Odegaard

Related posts

25 Comments

   1. Dinandd1994

    Geen beelden van hem gezien? Ik geloof wel dat hij er komt. Alleen moet hij wel fatsoenlijk speelminuten krijgen, en niet zoals zivkovic naar het 2e gezet worden

    1. pepmania

     Wanneer zivkovic in de tweede meteen goed had gespeeld had hij zo in t eerste gestaan. Helaas is het een ventje dat zich niet professioneel op wil stellen. Door dergelijk gedrag is zelfs el hamlap naar t tweede gezet!

     1. Dinandd1994

      Ik snap zijn gedrag wel. Hij heeft bij groningen gespeeld, en goed ook. Veel gescoord, en dan wordt hij ineens naar de jupiler league gezet. Als 18 jarige jongen is zo’n gedrag begrijpelijk

     2. Levenslang4Ajax

      Hij is toch niet doof? Hoewel, het merendeel hier heeft probleem met lezen. Het is nu al een paar honderd keer opgeschreven dat Zivko vanaf het begin wist dat hij minimaal de eerste helft van het seizoen in jong Ajax zou spelen. V.w.b. Odegaard …. jullie denken toch niet datvGrank tegen een 16- jarige zegt dat hij niet in jong Ajax hoeft te starten. Dat hij alles al weet en een vaste basis kracht wordt? Als dat een “eis” is van Odegaard dan kan hij beter blijven zitten waar hij zit.nook al zit je vaak hij de selectie dan nog speelt hij zijn wedstrijden in jong ajax. Beetje Denswil uitspraken er van uitgaande dat de uitspraken kloppen.

  1. Valentino

   Hij komt. Hij heeft 2 weken geleden tegen zijn neef gezegd dat hij de keuze voor Ajax voor zichzelf al heeft gemaakt. Zijn neef werkt in Zweden en daar werkt de neef van een maat van me. Hij maakt puur de sportieve keuze want voor het geld hoeft hij het niet te doen.

 1. AFCA my World

  Laten we het hopen,weer een echt talent erbij,kunnen we veel plezier aan beleven!

  1. nick-afca95

   Hoewel zivkovich een enorm talent is heeft deze jongen nog veel meer talent en hij zal dus ook sneller gebracht worden

 2. Sluk

  Ik neem aan dat hij hier ook de toezegging niet krijgt dat hij direct in de eredivisie mag spelen.

  1. nick-afca95

   Wss eerst in jong wennen aan het ajax spel en mee draaien met de trainingen van het eerste. Daarna zal hij dit seizoen nog langzaam aan gebracht worden. Ik heb beelden gezien en het is een jongen met inzicht en techniek en zal prima in het ajax spelletje passen. Alleen zal hij bij bijna geen een ploeg direct in het eerste komen en dus ook ajax niet maar in tegenstelling tot andere geintreseerde clubs zal hij dit seizoen nog bassisplaatsen gaan krijgen in het eerste

  1. AFCA my World

   En dat accepteert hij dus niet,alleen de belofte om in de selectie te komen kan hem over de streep trekken!

  1. nick-afca95

   Ik gok toch wel 6-8 miljoen. Maar als je naar het lijstje geintreseerde clubs kijkt waarschijnlijk nog wel hoger. Misschien 10?

   1. AFCA my World

    Het zou niet direct om het geld gaan,misschien valt het dan nog mee,hoelang loopt zijn contract nog,omdat ie 15 is kan het nooit zolang zijn?

    1. nick-afca95

     Maar die jongen heeft wel van alle grote clubs serieuze belangstelling wat hem veel duurder maakt. Je zal de hoofdprijs moeten betalen maar het positieve daarvan is dat zijn transferwaarde verdrievoudigt zal zijn over 2 jaar.

Comments are closed.