Jong Ajax klimt omhoog na winst op RKC: 3-2

1208jongajax_rkc

Jong Ajax heeft thuis met 3-2 gewonnen van RKC Waalwijk. Zivkovic tekende voor twee treffers, Becker voor het andere doelpunt. In de slotfase kwam RKC nog heel dichtbij, maar Ajax wist de punten in eigen huis te houden.

Op slag van rust zette Zivkovic Ajax op voorsprong. Na rust scoorde Becker en opnieuw Zivkovic. Acht minuten voor tijd scoorde Seedorf, het neefje van Colin Clarence, tegen voor de gasten. Kort daarvoor was een doelpunt van de Waalwijkers onterecht afgekeurd. Negatief puntje was het geblesseerd uitvallen van Jong Ajax-doelman Norbert Alblas. Indy Groothuizen was zijn vervanger. Maxim Deckers scoorde in de blessuretijd nog de 3-2 voor RKC.

Opstelling Jong Ajax: Alblas (88′ Groothuizen); Ligeon, Tete, Van Bruggen, Van Koesveld; Bakker, Noordhoff, Warmerdam; Becker, Zivkovic, Hendriks (70′ Acolatse).

Opstelling RKC Waalwijk: Van Dijk; Seedorf, Bernadina, Van Weert, van Mosselveld; Coster, Jungschlaeger, Deckers; Wielinga, Anderson, Yildirim.

Jong Ajax – RKC (3-2)
43. Zivkovic
47. Becker
77. Zivkovic
82. Seedorf
95. Deckers

Related posts

7 Comments

    1. antonajax

      Mag niet, is vastgesteld in de regelementen toen de beloftenteams werden bijgevoegd in de JL

  1. Velibor

    Ik hoorde gister bij VI dat het ook niet mogelijk is om te degraderen als jong Ajax ,kijk niet promoveren is begrijpelijk maar niet degraderen ,tenminste in de nieuwe opzet vd competities.dat vind ik belachelijk en wat als een eerste elftal zou degraderen wat niet gebeurd maar toch dat vraag ik me af wat er dan gebeurd?

Comments are closed.