‘Zivkovic maakt kans op plek in selectie voor duel met Apoel’

1124jongajax-nec_zivkovic

Kolbeinn Sigthorsson komt dit jaar niet meer in actie voor Ajax door een enkelblessure en hierdoor zal Frank de Boer een tweede spits overhevelen naar het eerste elftal. Voor Richairo Zivkovic lijkt dit goed nieuws om bij het eerste elftal aan te sluiten. ‘Het moment komt steeds dichterbij dat Richairo bij de eerste achttien komt. Het kan zijn dat het aanstaande woensdag al gebeurd maar daar gaan we even heel goed over nadenken’, aldus Frank de Boer tegenover de NOS.

Bron: NOS

Related posts

22 Comments

 1. Remco-Ajax-Nijmegen

  Als die mee mag heeft hij er toch niks aan. Hij kan dan alleen een beetje op de bank zitten.

 2. ollie90

  Beloon die jongen door hem wat speel minuten te geven in de CL. hij doet het hartstikke goed in de jupiler Lge…

   1. AFCAjwz

    Als je niks beters te zegge hebt als dat, kan je ook gewoon op het duimpje drukken hoor 😉 (grapje pik maar kon het nie laten)

 3. AFCAoostNL

  Weet niet of jullie gekeken hebben maar ook heel veel balverlies, slechte schoten geen oog voor medespelers en als het niet lukt trapt hij een paar reclameborden doormidden waarbij hij eerst half geblesseerd wegloopt. Zoekt onnodig problemen en moet wel van deze maniertjes afkomen en professioneler worden.. Nu uit noodzaak brengen oke als er wat met milik gebeurt anders liever niet. Nog even rijpen in jong Ajax. Dan kan hij nog ver komen in z’n carrière.

 4. Levenslang4Ajax

  Ik vrees dat Zivkovic die maniertjes niet af zal leren. Seizoen 15-16 wordt zijn laatste bij Ajax denk ik.

  1. y0ur1b@m

   Als ze hem geen kans geven dit seizoen en volgend seizoen snap ik dat tie zulke reacties toont! Van belangrijke spits bij groningen naar spits bij jong ajax dat zou niemand leuk vinden

Comments are closed.