De Boer: ‘Wintertransfer en verhuur Sinkgraven mogelijk’

1911sinkgraven

Daley Sinkgraven staat al een tijdje in de belangstelling van Ajax  en trainer Frank de Boer geeft toe dat hij gecharmeerd is van de middenvelder van SC Heerenveen, die na het vertrek van Hakim Ziyech een basisplaats heeft veroverd bij de Friezen.

‘Ik zie in Sinkgraven zeker een speler die bij Ajax past en volgens mij hebben we al een keer een bod neergelegd. Hij is nu een belangrijke speler bij Heerenveen en ik kan me best voorstellen dat ze hem in de winterstop nog niet kwijt willen raken. Maar wij willen best flexibel zijn en hem in de winter kopen en nog een half jaar verhuren aan Heerenveen, dat zou zomaar kunnen’.

Bron: AT5

Related posts

19 Comments

  1. ollie90

   Verdiep je meer in de club, dan zal je weten waarom zivkovic nog geen minuten heeft gekregen bij 1.

 1. AFCA my World

  Perfecte combinatie,kan hij van de zomer gelijk aansluiten bij de selectie, dit is nu eens wat je echt moet DOEN !

 2. Voetbal is kennis

  Zou hij echt het verschil gaan maken en voor de aansluiting met de rest in europa gaan maken. Denk het niet.

  1. AFCA my World

   Met zijn snelheid en individuele kwaliteiten zou het zeker versterking kunnen zijn,ik zie het wel in hem zitten, bovendien zijn Twente PSV en Feyenoord geïnteresseerd en je wilt toch niet dat die nog sterker kunnen worden!

   1. Voetbal is kennis

    Ik zeg niet dat hij niet kan voetballen maar zijn er niet beteren als Sinkgraven te vinden die weinig kosten. Voor het Nerderlandse voetbal prima maar voor europa misschien. Kijk je moet als club risico s nemen met spelers maar tot nu toe heeft Ajax alleen maar miskopen gedaan met 1,2 uitzonderingen. Het niveau is hoger de druk is hoger alles is hoger. Maar ik twijvel tot nu toe over hem

 3. Afca787

  Zie geen meerwaarde in hem. Denk dat die alleen maar de eigen jeugd zo als nouri in de weg komt te zitten

Comments are closed.