Kishna vraagt Overmars, in bijzijn van zaakwaarnemer, om opheldering

1124kishna

Ricardo Kishna heeft onlangs om opheldering gevraagd bij Marc Overmars over zijn speelminuten in het eerste elftal van Ajax. De buitenspeler deed dat in bijzijn van zijn zaakwaarnemer Mino Raiola.

Kishna begon dit seizoen in de basis bij Ajax maar moest de laatste tijd steeds vaker genoegen nemen met een plek op de reservebank. Daarop meldde Kishna zich in het bijzijn van Raiola op het kantoor van Marc Overmars en liet de zaakwaarnemer doorschemeren dat hij er over nadacht om Kishna onder te brengen in de serie A als de situatie niet zou veranderen.

Frank de Boer noemt het voorval vrij bizar en geen normale gang van zaken. ‘Het mag duidelijk zijn dat ik bepaal wie er in de basis staat en doordat ik met mijn technische staf vierentwintig uur bezig ben met de beste opstelling valt er af en toe een speler buiten de boot, maar dat is puur om het sterkste team op dat moment op te stellen.  Ik ga hier dan ook niet anders op reageren. Sommige jongens zijn vatbaar als ze iets minder spelen en gaan in op mensen die denken er iets van te moeten zeggen’.

Bron: AT5

 

Related posts

57 Comments

  1. EvdB

   Precies
   Frank bepaalt.
   Wie denkt die vette pad van een zaakwaarnemer wel niet wie hij is….

 1. aliajax

  T zijn toch wel n stel verwende kinderen bij elkaar.
  Zivkovic, Kishna en …
  Gauw inbinden, anders inpakken en wegwezen
  Meer Klaassen’s mentaliteit is r nodig

   1. Sazzz

    dus omdat ie goed is mag hij dus arrogant doen? kom op zeg, zo goed speelt hij niet altijd

   2. TiGer

    Nee, hij speelt nu eindelijk weer ff goed, hij speelde eerst slecht na een goede start en daarom denkt hij dat hij heel goed is. Als hij nou de mentaliteit van El Ghazi (in mindere mate) of Klaassen had. Nu twijfel ik er wel over of hij het wel gaat halen.

   3. Levenslang4Ajax

    Je vormt een team hoor. Individualisten zijn dodelijk voor een team en zeker op die leeftijd als je nog jaren hebt te gaan voordat je kan en mag zeggen: ik kan best wel wat.

 2. Indojood

  Gaat de verkeerde kant met deze gast en pizzabakker ernaast. Ga maar lekker wegkwijnen bij Sassuolo of iets dergelijks….

 3. rik2

  Kapsones jochie dat luistert naar zijn zaakwaarnemer die alleen maar geld wil zien. Aan zijn contract houden of anders heel hoge transfersom

 4. tijmen020

  Gewoon schone verkopen en hem een basisplek. Dan kan je veel aanvallender en attractiever voetbal spelen

  1. coenie

   Maar dan moet hij wel goed spelen, en de goeie wedstrijden van hem zijn nog op één hand te tellen 😉

   1. tijmen020

    Klopt, maar vertrouwen scheelt een hoop. Kijk maar naar Andersen; die speelde ih begin ook niet echt goed, maar speelt nu steeds beter

    1. Voetbal is kennis

     Andersen wordt de beste van het elftal als hij zo door blijft onwikkelen. Maar je zijn style niet vergelijken met Kishna want en beetje arrogant mag best ja maar hij stroomt over van arrogantie. Andersen is daar tegen nog veel te lief voor de tegenstander. Maar dat is te leren. En sommige spelers kan je niet veranderen en die willen ook niet jammer voor Kishna

     1. TiGer

      Andersen heeft daar te weinig rendement voor en hij heeft geen goed afstandsschot, maar toch ik zie een nieuwe Kaka in hem.

 5. Fvanr

  Daarom zeg ik al vaker; geen moisander, geen boilissen maar Klaassen de aanvoerder. Vechter en regisseur op vele manieren.

 6. purry

  graag of helemaal ni Kishna,jij hebt nog niks gepresteerd bij AJAX.Je komt net kijken,en voelt je zelf heel wat.Mede door die zaakwaarnemer van je.Die zal jou ff vertellen hoe jij het moet doen,maar hij denkt alleen aan zich zelf en heel veel poen.Kishna leer lekker bij Frank,en dan later een grote topclub als dank.

  1. sidboy

   hij heeft heel veel gepresteerd en als hij wil weten waarom hij reserve is mag hij dat gw n weten toch dat is toch geen probleem.
   over zulke kleine dingen worden gelijk zo groot gemaakt en opgenomen !!

   1. Hazez

    1hele goede wedstrijd en dan weer weken niks dan weer 1 hele goed wedstrijd en dan weer niks heel veel zeg je kijk Klaassen iedere wedstrijd bepalend die heel heel veel kishna staat nog niet in de schaduw van hem

   2. gianni_ajax

    Niet echt. Willen weten waarom je niet in de basis staat, en dreigen om te vertrekken als er niets veranderd zijn 2 verschillende dingen

  2. sidboy

   jullie zijn gw n vetzakken klote racisten als het een Nederlander was harder jullie weg anders gekwekt

   1. -THE BULLDOG-

    Zeg uhh sidboy, broertje van Ricardo?? Je verdedigd hem wel op un heel felle manier!!
    Het gaat erom dat hij alleen kan bepalen of hij in de basis staat door zijn voeten te laten spreken ipv met zijn mondje bij Marc.

   2. TiGer

    Nee, dan was het ook een irritant mannetje. Maar je ziet wel meer dat voetballers met een iets armere achtergrond dat ze voor het geld gaan.

 7. Bolle Ron

  Wat verbeeld die bijgochem zich eigenlijk. Ik las van de week dat hij van Real Madrid droomt,maar daar mag hij de toiletten nog niet schoonmaken. Er zijn er een aantal bij Ajax die steeds meer naast hun nichtenschoentjes gaan lopen en daar moet de Boer eens hard tegen gaan optreden.

  1. TiGer

   Frank weet wat hij doet en hij niet bang om zulke beslissingen te nemen. Herinner je je El Hamdoui nog?

 8. Deusie

  Belachelijke actie! Die man moet je echt weren op je Mokumse grondgebied, dikke drol doorslikken qua spelers die hij dan meeneemt maar des te gezonder voor je club om een statement te maken dat dit soort maffia praktijken niet worden getolereerd…!!!

 9. Hazez

  Het word steeds gekker de snotpin ! Als je het goed doet sta je erin zo niet zit je op de bank en dan gaan huilen bij overmars mooie steek in de rug van fdb neem idd een voorbeeld aan Klaassen of el g. Die zijn volgens mij nog trots als ze op de bank mogen zitten

 10. jood84

  laatst in een interview gaf die aan dat die ooit een gouden schoen ging winnen. arrogant pestventje.. misschien verdient die de gouden schoenenpoetser… maar met deze mentaliteit eindigt die net als vele anderen op de tribune

 11. quadsboy

  Kishna jonge geloof mijn maar,gewoon lekker hard trainen heel hard overtuigend,dan duimen dat je in de basis gaat staan en dan heeeell… Scherp zijn en je ding doen wat je hoort tedoen dan red je het wel want voetballen kan je wel

  1. Voetbal is kennis

   Ik ben het niet vaak met je eens maar nu zeker wel uhhh levenslang uhhh dan weet de rest ook gelijk waar ze staan. Gewoon luisteren en anders met die groot bek en die schooier van een zaakwaarnemer mee

   1. Voetbal is kennis

    Pfff lafaards durven ze wel met zijn 2 tegen ons kaboutertje Marcje Overmars dat zeg genoeg

 12. Ajaxwestsidelove

  De opheldering Is Niet zo moeijlijk meneertje Kishna.. Je bent gewoon Nog Niet Goed genoeg.. Althans.. Niet constant.. Helder genoeg zo ? Of Niet meneertje Mino??

 13. afca74

  niet allemaal ajb zelfde inst. van klaassen ik vind gem super maar niet iedereen de zelfde inst. wwordt erg saai, ego’s moet je ook hebben Kishna moet gewoon hard werken en ze best doen en bovenal een andere zaakwaarnemer nemen Riola is niet met zijn speler bezig maar met zijn eigen portemonee

 14. Jackson

  Raiola moeten ze een schop onder z’n kont geven, ik denk dat hij nu probeer om dingen uit te lokken om Kishna in de serie A te loodsen, dan rinkelt bij hem de kassa.

 15. Moosie

  Het zou toch mooi zijn als meneer raiola met zijn auto tegen een boom rijdt.Hij plukt overal spelers weg waar je dan niets meer van hoort anders dan op de bankrekening van meneer raiola zelf.Kishna laat zijn koppie gek lullen met mooie verhalen over Zlatan maar Zlatan is de enige die het gered heeft.Zoals Johan ook al zei je mot dat soort waarnemers gewoon boycotten.Als jij met die man aankomt ga je lekker weer voor ado voetballen.Geef hem een verbod voor de Toekomst steek zijn banden lek elke keer dat hij met die dikke kop op de parkeerplaats staat en als je hem kunt laten struikelen twijfel niet doe het gewoon.Hij heeft een waslijst aan mislukte spelers die te vroeg weggingen bij Ajax en ook andere clubs.En dat gappie die ons dan racisten noemt jij bent niet goed bij je pan ouwe onze hele club zit vol donkere spelers en daar juichen we net zo hard voor als welke blanke dan ook mafkees dat je bent.

 16. upto5

  We weten er het fijne niet van. Maar dit lijkt mij niet de normale gang van zaken. Zoiets bespreek je met de trainer. Ik zeg geen contracten meer aan jeugd spelers die deze man als zaak waarnemer hebben. Altijd wat met die man. Hoe kan een jongen toch ook voor zo een man kiezen? Ik mag hopen dat hij flink op de vingers getikt is. Wat hebben die jonge gasten toch? Ze denken echt dat ze Ronaldo ofzo zijn. Heb geduld houd je met voetbal bezig en dan komt het met hem zeker wel goed.

 17. Sazzz

  echt belachelijk. als ie het nog niet redt in de eredivisie, waarom dan wel in de serie aan?

 18. Ajax1958

  Raiola buiten de poort houden aub. En geen zaken doen met spelers die worden vertegenwoordigd door deze uitzuiger.

 19. Levenslang4Ajax

  Zivkovic, Kishna en Denwil deze winter op de bus zetten naar Italie of Spanje. Als afscheidscadeau kussentje voor op de reservebank en succes!

 20. jeroen81

  Zo hard op zijn vingers tikken en zaterdag mooi op de bank laten zitten wat denkt ie wel nie

 21. Ajacied1999

  Ik denk dat niemand in deze selectie, behalve Klaassen misschien klaar is voor een hogere stap.

 22. Jari1995

  Waar maakt hij zich zo druk om. Deze jongen is nog jong en moet nog veel leren. Doet het momenteel heel goed, maar moet nu geen ster-allures krijgen!

Comments are closed.