Kale en Kokkie ontmoeten Dijks en Sporkslede (Incl. video)

0902kaleenkokkie

Kale en Kokkie waren op bezoek in het Koning Willem II stadion in Tilburg. Daar ontmoeten ze ex-Ajacied Mitchell Dijks een de door Ajax verhuurde Fabian Sporkslede. ‘We komen je ophalen’, zegt Kokkie tegen Sporkslede. ‘En dan gaat het tussen jou en Serero’. Sporkslede was in het begin nog herstellende, maar voelt zich nu topfit. ‘In de winterstop blijf ik doortrainen om fit te blijven’, laat de voetballer weten. Of hij het hele seizoen bij Willem II blijft spelen is nog onduidelijk.

Kale en Kokkie wilden één ding recht hebben gezet over Dijks. De verdediger zou recentelijk gezegd hebben dat hij het publiek bij feyenoord fantastisch vindt en dat hij geen ‘nee’ zou zeggen als die club hem wilde hebben. “Natuurlijk is dat niet waar. Ik blijf Ajacied. Het publiek in De Kuip is mooi, maar Ajax blijft toch mijn nummer één.’ Voor de wedstrijd van komende zaterdag (Ajax-Willem II) ziet Dijks mogelijkheden. ‘We hebben kans. Als ik ze heb zien spelen tegen ADO…’

Volgens Kale en Kokkie heeft Ajax Dijks veel te vroeg laten gaan. “Die Boilesen is net zo gammel als dat ik zelf ben”, aldus Kokkie . De linksback zit zichtbaar goed in zijn vel en heeft geen spijt van zijn transfer. ‘Ik speel gewoon elke week en daar ben ik voor gekomen. Ik krijg hier veel vertrouwen van de trainer., aldus Dijks.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website: www.AjaxFanzone.NL

Bron: AT5

Related posts

7 Comments

  1. Daviid

    Van Dijks inderdaad jammer, had hem graag de concurrentie met Boilesen aan zien gaan. Dusja misschien iets te makkelijk laten gaan. Sporkslede heb ik nog geen goed beeld wat hij in zijn mars heeft

  2. kLASSE20

    Was leuke concurrentie voor Boilesen en had nu veel gespeeld nu Boilesen elke keer geblesseerd is

  3. jacq64

    Dijks een betere verdediger, Boilesen technisch en aanvallend beter. Vind Dijks wel een leuke gast hoor, vond het wel jammer dat hij vertrok, maar goed voor hem.

Comments are closed.