Bergdolmo: ‘Odegaard moet naar Ajax’

1203bergdolmo

Oud-Ajacied Andre Bergdolmo weet wel waar Martin Odegaard zijn loopbaan voorlopig moet voortzetten. De landgenoot van het grote talent ziet in Ajax de juiste club voor Odegaard, die ook in de belangstelling staat van onder meer Real Madrid.

‘Momenteel speelt Martin nog voor Stromsgodset IF maar daar moet hij nu zo snel mogelijk vertrekken. Onlangs heb ik hem verteld dat hij het beste naar Ajax kan gaan want als jong talent krijgt hij daar gegarandeerd een kans. Dat Real Madrid ook interesse heeft is leuk voor hem maar zover is hij nog niet. Ik ken zijn vader ook goed en geld is niet de drijfveer bij hun. Wat dat betreft lijkt mij de keus snel gemaakt’, aldus Bergdolmo.

Bron: VI

 

Related posts

14 Comments

 1. Ruubruub

  Blijven hopen op hem. Weet iemand trouwens op welke positie hij precies speelt bij Stromsgodset? Centraal aanvallen middenvelder? Vleugelspeler?

 2. Macky

  Goed advies van hem hopen dat hij komt is een goeie speler die bij Ajax nog veel kan leren en dan een mooie stap maken naar de top van Europa

 3. Gero77

  Wat een gedoe allemaal om een ventje wat in wezen nog moet laten zien wat hij kan in een andere competitie dan die hij gewend is….

 4. Moosie

  Voor elke speler is het graag of niet je weet wat Ajax is en je weet wat voor kansen en verdere opleiding je krijgt.

 5. Velibor

  Tja als riedewald al niks van Ajax weet dan moet zo’n jochie uit Noorwegen dat dan wel,ga je zelf eens na toen je zo oud was en dan staan er wat van real en Manchester aan je te trekken,best moeilijk voor dat gastje

Comments are closed.