Milik: ‘Als ik in januari een vast Ajaxcontract mag tekenen, zal ik geen moment aarzelen’

arek_milik1

In de huurovereenkomst die Ajax sloot met Bayer Leverkusen over Arek Milik staat al een optie tot koop. Als Ajax 2,5 miljoen euro overmaakt naar Duitsland is Milik van Ajax. De afspraken over een langdurig contract zijn ook al gemaakt. Als het aan Milik zelf ligt, tekent hij snel een volwaardig contract in Amsterdam. “Ik wil wel. Ik zou hier heel graag blijven. Als ik in januari een vast Ajaxcontract mag tekenen, zal ik geen moment aarzelen”, zo verteld hij in een interview met AjaxLife.

Op zich weinig nieuws; Milik gaf al eerder aan het naar de zin te hebben (zie eerdere bericht). Hij herhaalt dit nu. “In het begin had ik het zwaar. Alles was anders. De taal, de stad. Ik zat zes weken in een hotel. Dat was de ergste tijd. Heel saai. Je voelt je beter als je na de training naar je eigen plek kunt rijden. Gelukkig is mijn vriendin hier bij me. Nu we een eigen huis hebben, ben ik ontspannen en kan ik me volledig concentreren op het voetbal. Al had de overgang geen invloed op mijn spel. Ik heb de juiste keuze gemaakt. Ik ben nu zelfs basisspeler van het nationale team. We zijn hier heel gelukkig. Amsterdam is een schitterende stad.”

Het uitgebreide interview met Milik staat in de nieuwe krant Ajax Life.De krant wordt donderdag bij leden van de Supportersvereniging Ajax bezorgd.

Bron: AjaxLife

Related posts

19 Comments

 1. hansjmn

  Prima goede instelling, fysiek sterke speler, goed inzicht, technisch nog te verbeteren, maar is een aanwinst

 2. Hazez

  Gelijk dik contract geven !! want op de Poolse tv zeiden ze dat Liverpool in de rij stond voor milik

     1. Putjuuh

      Kan ie ook nog wel even links buiten bij blessures, 37 man cech is 41 en keept nog steeds

 3. bob-p

  Snap niet dat ze hem nog geen contract hebben aangeboden. Wel sigi verlengen hesjummmm???

Comments are closed.