‘Ajax informeert bij Barcelona naar aanvaller Ramirez’

1201ramirez

Ajax heeft zich opnieuw gemeld bij Barcelona voor het huren van een speler, zo weet Sport 1 te melden. Nadat Ajax het bericht kreeg dat Munir El Haddadi niet te huur is heeft men zich nu gemeld voor de negentien-jarige aanvaller Sandro Ramirez. De speler maakt momenteel deel uit van de eerste selectie van Barcelona maar komt maar tot weinig speelminuten.

Doordat Ajax verwacht dat Kolbeinn Sigthorsson gaat vertrekken in de winterstop wil de club zich versterken met een extra aanvaller en daarbij is het oog gevallen op Ramirez. Volgens Frank de Boer is Richairo Zivkovic nog niet klaar voor het eerste elftal van Ajax en wil de coach bij een vertrek van Sigthorsson zich versterken in de voorste linie.

Bron: Sport1

 

Related posts

31 Comments

  1. Voetbal is kennis

   Dat lijk mij ook je heb nog geen fatsoenlijke verdedig. Aanvallers genoeg voor dit seizoen.

    1. Voetbal is kennis

     Ik ben wel benieuwd wie er allemaal weggaan in de winterstop gaat Moisander,van Rhijn,Sigi,schone,Veldman,Kishna,El gazi en misschien nog wel 1-2 brrr ben echt benieuwd wat er overblijft. En wat er komt natuurlijk.

     1. AFC98

      Ik denk dat alleen moisander en sigi weggaan en daar staat het ook natuurlijk niet vast, dat ze weggaan. En stel er komt een bod op bijv. een Van Rhijn of een El Ghazi, zal Overmars ze echt niet laten gaan…

     2. ajaciedpiet

      Ik denk dat er als ze alle 7 weg zouden gaat er maar 2/3 worden gekocht want geld geven ze nog niet uit… Ze laten de jeugd maar weer doorstromen.. 🙁 onverstandige keus als je het mij vraagt

     3. Voetbal is kennis

      Haha Sigi blijft dan zal Milik wel door een andere club als Ajax in de winterstop gekocht worden

     4. AFCAjwz

      Als je werkelijk denkt dat er überhaubt een mogelijkheid is dat er 7 spelers gaan vertrekken deze winterstop, waaronder jongens die pas net zijn doorgebroken of pas net zijn begonnen met echt goed spelen, dan kan je beter een andere sport zoeken om te volgen want hier snap je dan weinig van 😉

 1. pwborst

  Goede verdedigers zijn dun gezaaid en misschien loopt er al een goed duo in de jeugd rond?

 2. AFCA my World

  Waarom weer huren,geef Zivkovic gewoon de kans,dan zie je hem ook sneller groeien, en idd een goede CV kunnen we zeker gebruiken wat er nu staat is erg middelmatig en Veltman is uit vorm! Is Bazoer een optie om toe te voegen aan de selectie ? Ik zie hem hele goede partijen spelen!

  1. Michielafca

   Ik ben het met je eens: geef Zivkovic een kans. Ik denk dat De Boer het ook niet over zijn voetbal kwaliteiten heeft, dat die er nog niet klaar voor is. Zoals al eerder in de publiciteit is gekomen schijnt hij een ontzettend moeilijk karakter te hebben. Laatst zat ik bij de wedstrijd Almere – jong Ajax en dan zie je in het veld ook dat hij best nare trekjes heeft. Wil De Boer hem bij het eerste halen, moeten die ’trekjes’ er eerst uit. Verstandige keuze lijkt mij.

 3. JCruijff

  Neen geen Barcelona speler meer. Iedere speler die zij laten gaan blijkt een miskleun te zijn op Laudrup na. Ze zijn wel slim daar in Spanje. Kneuzen laten vertrekken tegen een aanzienlijke huursom en andersom fooien geven voor de beste spelers van Ajax. Dat Overmars hier toch iedere keer intrapt. Er lopen genoeg goede spitsen in de jeugd. Laat die spelen want die zijn heus niet minder dan wat er nu loopt. Begin eens met een echte links- en rechtsbuiten op te stellen. Lasse terug naar het middenveld en Riedewald omscholen tot centumverdediger. Klaassen op 10.

 4. Nummer 12

  Tja, wat is waar ???
  Ik zie in deze speler niet de meedogenloze goalgetter, maar weer eentje waar we er al genoeg van hebben !
  We moeten gewoon in de as versterken, achterin beginnen wel te verstaan !!!!

 5. Bassie de ajax fan

  gelukkig gaat sightorson weg hij bakt er toch helemaal niks van zivkovic doet zen best dus beloon hem

 6. JCruijff

  Oh ja Overmars licht de optie tot koop van Milik nu eens. Moet de gast blijven smeken? Hij wil dolgraag bij Ajax blijven. Dus actie!!

  1. AFCA my World

   Waar maak jij je druk om,hij weet dat het aan het eind van het seizoen gebeurt,dus waarom nu al,er ligt een waterdicht contract klaar dus het komt gewoon goed!

 7. Velibor

  Is zen voetbalnaam daar niet Sandro? Best een goeie maar das toch nu niet echt nodig zou je zeggen?

 8. deOosterAjacied

  Jammer dat Moisander de laatste periode zoveel minder is, vond het eerder altijd een prima verdediger voor Ajax. Had veel gescheeld achterin, plus dat veltman zich daar aan op kan trekken.

 9. Davy Klaassen

  Ik ga nog lang niet weg. Ajax is mn hart. Hij is dan ook rood-wit.
  Ajax is mn hart!

Comments are closed.