El Ghazi en Milik signeren nieuwe Ziggo-shirts

ziggo_ajax

Anwar El Ghazi en Arek Milik komen deze maandagmiddag om 13:00 uur naar de Ajax Fanshop ArenA voor een signeersessie. Vanaf maandag zijn de thuis- en uitshirts van Ajax met Ziggo erop als hoofdsponsor (vooralsnog) exclusief verkrijgbaar in de fanshop en via Ajaxshop.nl. De signeersessie met El Ghazi en Milik begint om 13:00 uur en duurt tot 13:45 uur. De schalen van de afgelopen vier kampioenschappen van Ajax staan maandag ook in de Ajax Fanshop, en natuurlijk kun je hiermee op de foto.

Op de nieuwe ‘Ziggo-thuisshirts’ van Ajax hebben de rugnummers en de belettering een nieuwe stijl. Ook dit kan meteen worden meegenomen in je aankoop of bestelling.

Ziggo is met ingang van 1 januari 2015 de nieuwe hoofdsponsor van Ajax. Ajax 1 speelt 10 januari (oefenduel met Schalke 04 in Qatar) voor het eerst in de nieuwe outfits.

Tekst: Ajax.nl

Related posts

16 Comments

 1. -THE BULLDOG-

  Feijnoorder belt Ziggo…
  Het opzeggen van uw abonnement bedraagt 20 minuten, maar aangezien u al 15 jaar op de titel wacht zal dat geen probleem opleveren.

 2. AFCA my World

  Ja ik heb hem binnen met een handtekening van El Ghazi en Milik,mijn kado van Sinterklaas!

    1. AFCA my World

     Is simpel er ligt vanaf het begin van het seizoen al een overeenkomst dat Ajax hem koopt,is waterdicht dus er is geen andere club die hem kan kopen zolang Ajax later de optie licht,pas Ajax er vanaf ziet is hij beschikbaar maar verwacht niet dat Ajax hem laat gaan!

     1. SpeedyDX

      ohhh duidelijk! beter kopen ze hem wel snel, lijkt me toch goed voor zo’n jongen zijn zelfvertrouwen

     2. upto5

      Overmars heeft alle tijd. Hoezo zou hij tempo maken? De overeenkomst die klaar ligt is waterdicht. Alleen Ajax kan hem overnemen. Pas als Ajax afhaakt kan een andere club hem overnemen. Overmars wacht alleen. Waarom hem nu vast leggen ” als die dat toch al ligt”? stel hij krijgt een blessure en kan nooit meer voetballen. Dan hebben we iemand op de loonlijst waar we niks mee kunnen. Fijn dat al die mensen hier zoveel praten maar blijkbaar niks lezen.

Comments are closed.