Opstellingen Ado – Ajax

opstelling_ajax

Ajax speelt om 12;30 uur de uitwedstrijd tegen Ado en kan bij winst de koppositie pakken in de Eredivise. Arek Milik start opnieuw in de basis terwijl Nick Viergever de geblesseerde Nicolai Boilesen vervangt. Ricardo Kishna krijgt de voorkeur boven de licht geblesseerde Anwar El Ghazi.

Opstelling Ado: Hansen; Zuiverloon, Wormgoor, Kanon, Meijers; Malone, Jansen, Alberg; Gehrt, Kramer, Van Duinen

Opstelling Ajax: Jasper Cillessen; Ricardo van Rhijn, Joel Veltman, Niklas Moisander, Nick Viergever; Davy Klaassen, Thulani Serero, Lucas Andersen; Lasse Schöne, Arek Milik, Ricardo Kishna.

Related posts

38 Comments

  1. Ruubruub

   Ik denk dat Frank Kishna wat kansen wil geven nu hij na een moeilijke periode weer in vorm komt. Al vind ik dat El Ghazi dan wel op rechts kan want die zorgt op het moment voor meer gevaar dan Lasse.

 1. Flyer

  Zie dan toch liever Krishna en ghazi en Anderson wissel. Dan heb je dreiging van de vleugels en een milik om het af te maken. Met klaasen en serero heb je als het goed is al
  Voldoende creativiteit…?

 2. Ruubruub

  Heb het eerste half uur helaas niet kunnen zien. Hoe is het spelbeeld tot nu toe? Spelen we een beetje goed?

 3. afcatheone

  ja nu hebben we wel haast had je gewoon moeten blijven voetballen had er niks aan de hand geweest echt erg dit

 4. Daviid

  Wat een klote wissel. Kishna speelde niet geweldig, maar was tenminste iemand waar dreiging van af kwam.

 5. Hazez

  Vd Hoorn nu is het tijd om je woord te houden en oprotten nu uit Amsterdam. Want als fdb je nu nog gaat opstellen …..

 6. pietprecies

  Die driessen had idd gelijk, die Vd hoorn is echt een eerste klas koekenbakker, NOOIT meer opstellen, en viergever ook niet, wat een pussy is dat

 7. polaroids

  Krijg toch de indruk dat Ajax dit seizoen geen kampioen gaat worden. Het lijkt wel alsof spelers ook niet meer gebrand zijn om voor Ajax te winnen. Zo zijn er spelers die twijfelen om bij te tekenen. Hoe graag wil je dan voor Ajax spelen en winnen? Dit seizoen dus geen kampioenschap, daarna weer drie op rij. Als de portemonaie op juiste wijze wordt opengetrokken.

Comments are closed.