Moisander na gelijkspel tegen Ado: ‘Ik vertrek bij Ajax’ (Incl video)

1130ado-ajax_vdhoorn_moisan

Niklas Moisander vertrekt in de winterstop of in de zomer bij Ajax. Dat liet de verdediger na afloop van de wedstrijd tegen Ado weten tegenover de camera van AT5. ‘Ik heb geen nieuwe contractaanbieding gekregen van Ajax dus is het tijd dat ik vertrek. Wij gaan nu kijken welke club bij mij past en in de winter of in de zomer stap ik over’, aldus Niklas Moisander.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl

Bron: AT5 

Related posts

59 Comments

  1. Anti sigi

   Dat is een super grote blunder ja hopenlijk doet hij dat nooit meer voor de rest is het een goede trainer gelukkig

  1. Misterajax

   Nee, doen ze toch niet, waarschijnlijk gaan ze zeggen ‘de jeugd kan het prima opvangen’, helaas, had wel wat versterking willen zien.

  1. josgoudvink

   Frank is de ideale trainer voor Ajax. Voor al diegene die dat niet vinden die hebben echt geen verstand van voetbal. Meander wegdoen ia en optie maar ik moet nog zien of Denswil wel zo goed is.

   1. AFCA my World

    Frankie is Niet meer de beste trainer voor Ajax,hij krijgt de ploeg niet meer scherp,na een aantal jaar moet er gewoon een nieuwe trainer voor de groep,dat is altijd en overal (behalve bij Man U) bewezen!

    1. Roughrolf

     Zo’n eenzijdig (stompzinnig) oordeel, je kan ook zeggen dat er nodig wat spelers aan verversing toe zijn!!!

     1. AFCA my World

      We zouden zeker een goede CV kunnen gebruiken,maar zie jij het niveau van Ajax omhoog gaan dan? Nee dat gebeurt dus echt niet,daarom zouden we een nieuwe trainer goed kunnen gebruiken, Frankie heeft het goed gedaan (ook met hulp met de slechte prestaties van de andere clubs) maar de chemie lijkt op te zijn!

   2. mano

    Ik denk niet dat denswil het niveau aan kan dus laat die ook maar lopen,maar viergever kan wel die plaats van moisander invullen toch?

 1. fjonkman

  Moisander weg? Misschien is ie wat voor Motherwell of één of andere andere laagvlieger. Speelde erg zwak vandaag weer..

 2. jojo123

  Rare wissel van de boer. Zet dan een verdediger erbij ipv schone of zo die erdoorheen was. Een drastische Wijziging in de achterste linie vraagt om problemen in de organisatie. En zie … Een tegendoelpunt… Jammer..

 3. brabo_ajacied

  Vd Hoorn. WEER ZIJN TEGENSTANDER UIT HET OOG VERLOREN. verkopen en snel. Voor niets weg mag ook. Wat een sukkel.

  1. Daviid

   Ja zou heel slim zijn, Moisander weg, Vd Hoorn weg, mag Denswil zeker ook met een strik weg..? Dan worden de problemen we opgelost zeg

   1. AFCA my World

    Met de aankoop van een echte CV misschien wel,wat er nu loopt is echt te licht,en Denswil liever gisteren als vandaag weg!

    1. Daviid

     Precies, maar noem is een echt CV die beschikbaar, betaalbaar en welwillend is om te komen. Daar lopen er niet veel van rond en dan kom je toch weer uit op spelers á la Moisander en Vd Hoorn. Realistisch gezien ga we niet veel betere kunnen krijgen. Had wel gekund, maar die jongen speelt nu bij Celtic.

 4. Velibor

  Eerst maar eens kijken welke club hem wil hebben ipv eens kijken welke club bij me past pffff.

 5. Madmike

  Denk dat de Boer nog steeds de juiste keus voor Ajax is. Alleen sommige spelers zijn toe aan een transfer. Moisander heb ik nooit echt denderend gevonden. Maar een winteraankoop lijkt me verstandig.

 6. AFCAjwz

  Jongens jongens jongens, er is weer een slechte wedstrijd gespeeld en het hele forum loopt weer te haten op de Boer.. Voor degene die nu zeggen dat Frankie weg moet bij Ajax en er een nieuwe trainer nodig is; juig dan ook aub nooitmeer onze trainer toe als het wel goed gaat, of als we weer kampioen worden aan het einde van het seizoen! Stelletje lamlullen zonder verstand van voetbal..

  1. Hazez

   Fdb heeft het perfect gedaan maar het loopt het hele seizoen toch niet of zie jij andere wedstrijden als die wij zien hij is trainer hij stelt de spelers op dus er mag zeker commentaar op hem zijn !!!! En de wedstrijd ging weer door een wissel ten onder jammer maar waar !!!!!

   1. AFCAjwz

    Kerel hoor je mij zeggen dat er geen commentaar mag zijn? Het gaat erom dat Frankie gewoon een hele goede coach is en dat ik ziek wordt van de idioten die beweren dat hij weg moet 😉

   2. neslopu

    Er zijn momenten geweest in voorgaande seizoenen dat we met 12 punten achterstonden! En waar ging de schaal heen? Juist naar Ajax! Achterstand nu maar 1 punt, dus waar hebben we het over!

     1. neslopu

      Dat hoor je mij niet zeggen. Beetje kritiek is altijd goed, probeer hier alleen wven te laten zien dat tov andere jaren we maar 1 punt achterstaan!! Hadden gewoon moeten winnen. klaar!!!

 7. paullus

  Het voetbal word met het seizoen minder
  Het is toch niet om aan te gluren
  4 minuten voor tijd gaat de bal nog breed
  Dat komt volgens mijn echt uit de koker van de boer
  Als je wilt winnen gaat je de laatste minuten de hijs naar voren spelen

 8. Alabe

  Trainer nier de schuld geven. Centrale verdediging is drama. Hij moet er zelf maar weer gaan staan, samen met Stam;-)

 9. alex

  Moisander mag van mij weg als ajax slim is halen ze in de winterstop botteghin van groningen die jongen stond tegen twente weer goed te verdedigen

 10. Moosie

  Wat ben je een kutsupporter als je na een gelijkspel om het vertrek van de trainer gaat roepen.iemand die bijna alles won als speler en ons al 4 keer kampioen maakte.Ga dan lekker met je kutkop in kleinhoven op de tribune zitten en pleur een end op.We staan er beter voor dan vorig jaar mer een moeilijker programma.En elk jaar heb je wedstrijden als vandaag alleen verliezen we niet.Tuurlijk wil ik ook winnen maar als het niet lukt lukt het niet en dan ga je niet met gloryhunterkop om het vertrek van de Boer roepen.Wat een nepsupporter ben je dan.Totaal geen respect voor de staat van dienst,geen verstand van voetbal en al helemaal geen Ajaxhart.Echt flikker dan gewoon op en kom nooit meer terug we kunnen mensen als jullie missen als kiespijn.Ajax forever weet je wel stelletje sukkels.

 11. huub

  De Boer heeft een niet variant ingebracht in het spel, namelijk, achterin rondspelen en tikkie terug. Verder weinig opbouwend.

 12. ajacied078

  welke verdediger die echt goed is komt naar ajax? geen… het niveau van verdedigers in nl is niet goed op hier en daar een uitzondering die af en toe een goede wedstrijd spelen

 13. DennisAFCA

  Ze willen kampioen worden ze willen champions league winnen. Dan mag er wel wat gehaald worden en zo niet gaan ze geen van beide redden. Dus ze moeten niet zeuren als er niks gebeurd wordt het niks

 14. kLASSE20

  Als je geen contract verlenging aanbied ben je niet tevreden waarom is hij dan ingodsnaam aanvoerder???? Klaassen Schone of cillesen lijken mij prima alternatief

  1. frenkynairo

   Mee eens Klaassen een is een echte leider op t veld en iemand die wel elke wedstrijd uitblinkt!!

 15. ferike

  Denk niet dat Vertonghen terugkomt, hij krijgt bij Ajax maar 10% van zijn huidige salaris.

Comments are closed.