De Boer: ‘Eigen schuld dat we nu niet bovenaan staan’

1130ado-ajax_deboer1

Frank de Boer leek redelijk rustig na afloop van Ado – Ajax voor de camera van Fox Sports, maar inwendig moet de coach koken van woede nadat zijn team opnieuw onnodig punten liet liggen in de strijd om de landstitel.

‘We wisten vooraf dat Ado er een heet middagje van wilde maken maar in de eerste helft kwam daar weinig van terecht omdat wij goed stonden en gaven weinig weg. Na de 0-1 van Klaassen hadden we de kans op meer maar sloegen we niet toe. De kansen van Kishna en Van Rhijn moeten gewoon droog en hard in de hoek en dan speel je een andere wedstrijd. Dat hun uiteindelijk de 1-1 maken is zuur maar zag je aankomen. Het is onze eigen schuld dat we nu niet bovenaan staan’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

57 Comments

 1. paullus

  Zou de hand ook maar in eigen boezem steken heer de boer
  Het is jou taak om ze op scherp te zetten
  En niet de laatste 5 minuten nog steeds balletje breed spelen
  En het voetbal word toch met het seizoen minder
  En dat is toch echt jou aan terekenen

  1. antonajax

   Hij zegt toch: ‘eigen schuld dat WE nu niet bovenaan staan’
   Snap ik het niet of jij het niet??

 2. Vakje129

  En waarom de verdediging wisselen als het voorin niet goed gaat , ooit een wijze spreuk van Johan vergeten ,je aanval is de beste verdediging!!

  1. timsie

   never change a winning team….. ook zo’n leuke uitspraak. De verdediging deed het over het algemeen goed, waarom zou je ze dan wisselen??

 3. ajaxpers

  Fdb is de beste en er valt hem niks te verwijten. Alleen zijn Nederlands: “dat hun uiteindelijk” moet zijn: “dat ZIJ uiteindelijk”.

     1. TiGer

      Ik geef btw alleen een voorbeeld waar je de schuld aan kan geven, ik zeg niet dat het de scheidsrechter zijn schuld was…

 4. Voetbal is kennis

  Het is inderdaad JOUW eigen schuld. Jij bent hier verantwoordelijk voor. Echt super dat je je fout toegeeft

 5. Daviid

  Kom op Frank even beter met je wissels omgaan, het weinige creativiteit wat er in zat gaat zo natuurlijk helemaal weg. Zoals vandaag en de vorige wedstrijd kan natuurlijk niet. Samen met de scherpte die ontbrak inderdaad eigen schuld. Volgende wedstrijd wat pepers in de reet…

  1. AFCA my World

   Graag momenteel speelt Ajax anti-voetbal en dan zijn we niet van Ajax gewend,wij willen fris en aanvallend voetbal zien en niet dat tikkie breed,maar mochten wij aan het eind van het seizoen weer bovenaan staan zal iedereen het (helaas) snel vergeten!

 6. ElSalvador

  Wat een negatieve reacties op Frankie……. We hebben de beste trainer van NL, in potentie de beste ploeg, de beste opleiding, maar kennelijk zijn er supporters die daar nog niet tevreden mee zijn. Als we aan het eind van het seizoen bovenaan staan, mag Frankie dan gaan? Natuurlijk heeft Ajax het vanmiddag uit handen gegeven, maar daar kan Frank weinig aan doen, het zijn nog altijd de spelers die het moeten doen. Graag wat meer respect voor Frank de Boer !

 7. AFCAoostNL

  Indd eigen schuld! weer dat achteruitlopen ipv de aanval zoeken en gewoon te weinig kwaliteit in de selectie om onder de druk van ADO uit te voetballen.

 8. AFCAoostNL

  Wat doe jij hier? Jij moet gewoon oprotten naar de lampies mafkees, aan het eind van de rit staan wij toch weer bovenaan!

 9. PvL020

  Als Kishna en van Rhijn het niet te mooi willen doen is er niks aan de hand. Daar moet de focus op liggen, op sommige momenten niet te mooi maar gewoon zakelijk

 10. dathijn26

  Weer zo’n zielig kneusje die op een verkeerde forum zit. Maar goed logisch want als je voor Pisvee bent dan ben je nou eenmaal een kneusje. Ik spreek je aan het eind van het seizoen nog wel ballenknijper..

 11. jeroen81

  Ik vindt van rijn waardeloos de laatste wedstrijden en geldt voor moisander net zo het is huilen met de pet op ik moet nog maar zien of er van Willem 2 gewonnen wordt

 12. Daandinho

  Ben ik de enige die vind dat Schöne weg mag, vrije trap op den duur is leuk maar met El Ghazi en Kishna zijn de aanvallen zoveel sneller, kijk maar naar Heerenveen-thuis. Schöne vertraagt bijna alles..

  1. Voetbal is kennis

   Wij zullen met dit AJAX inc staf,spelers en het hele ratteplan geen kampioen worden het spel is matig tot zeer matig. De staf gaat nu ook al fouten maken. Het spel is droevig. Er zijn teams die al veel verder zijn dan wij. Wij AJAX zijn echt niet zo goed als wij denken. Voor spelers is AJAX echt drama sommige weten niet edns meer of ze voor of achter leven nee AJAX jullie zijn goed bezig daar. Echt na de winterstop als jullie je Premie hebben opgemaakt en ons hebben uitgekleed hoop ik dat voor het nieuwe seizoen snel de bezem er door gehaald zowel door de spelers als door de staf en dan maar hopen dat AJAX zijn spel en gezicht terug krijgt.

   1. Moosie

    jou snap ik ook niet.Je weet wat de situatie was en wat hij is en toch schrijf je deze onzin op.Wie ben jij dan om de Boer en Bergkamp af te vallen.Weer zo een gloryhunter die alleen naar het scorebord kijkt en dan effe popi wat gaat lopen roepen.Hoe kun je nou je eigen Ajacied noemen.Lopen zeiken over een bonus terwijl we de minst verdienende staf van de topclubs in NL hebben.Lopen zeiken over het spel mag ik vond het vandaag ook niet om over naar huis te schrijven maar met vrienden als jij heb je geen vijanden nodig. Is het zo moeilijk om achter je eigen club te staan?Zoals ik al vaker zeg ga dan lekker naar de stopera met de rest van de grachtengordel maar kom niet zeiken over onze staf want de jouwe is het blijkbaar niet.

    1. Voetbal is kennis

     Ik snap dat jij het niet snap snap je het nog!!!!Qua voetbal heb je geen verstand!Qua AJAX voetbalsteil al helemaal niet want dat zie je aan je eigen verslagen. Woord keuze die jij gebruikt hoort hier op deze Forum al helemaal niet. Maar ja dat zal het IQ wel zijn. Dus zeg jij maar dat jij mij niet snapt en dat de waarheid niet gezegt mag worden. Die pisvee er ziet het spelletje beter dan jij Moosie( wel grappig zo n naam het zal wel bij je leeftijd horen)

     1. Moosie

      Weet je soepkip dat je bent ik zat al in de jaren 70 als kleine jongen met mijn familie op de donateurstribune in de meer. en later op vak f en g lekker van het Schip uitschelden als hij weer eens een aanval verklootte omdat hij de avond ervoor met zijn Hasses op het leidse was.En dat jij het niet snapt met je gloryhunterhasses ach.Ik ben geen fan ik ben een Ajaxsupporter in hart en nieren iets wat jij duidelijk gezien je kutstukkie niet bent.Wat denk je nou dat dit de debatclub van groen-links is of zo?Ik zeg wat ik denk en schrijf wat ik denk als je daar niet tegen kan ga je toch lekker naar de rooie hoed kun je daar lekker met de rest van de achterlijke fatsoensrakkers debatteren mafkees dat je bent.Jij komt toch met je slappe gelul dat de staf weg moet rot toch een end op man.En voor jouw info ik ben 44 jaar heb een iq van 138 en ben zoals elke zichzelf respecterende sociopaat niet van plan om me aan te passen aan eikels als jij.Who the fuck ben jij dan elke echte Ajaxsupporter zou nog liever zelfmoord plegen dan zo Bergkamp en de Boer af te vallen.Dus mijn stelling dat jij gewoon een popi gloryhunter bent is niet zo moeilijk zelfs voor een mafkees als jij.En ik heet gewoon Moos maar die naam is vergeven dus is het Moosie zoals mijn oma me plachte te noemen.En om af te sluiten ik kan mensen als jij die maar wat slap lullen omdat ze er ook bij willen horen niet luchten of zien.Trek lekker je kakkerlakkenpyama aan en ga naar bed lekker slapen onder je kakkerlakkendekbedhoes en dan morgen weer lekker naar je groen-links debatclub.sodemieter jij effe lekker een end op zeg.Oh en met vriendelijke groet Moos

      hij stond verkeert hier mot hij staan .sorry redactie.

   2. AFCAjwz

    Voetbal js kennis? Kerel beter ga je je tanden poetsen want serieus alles wat jij zegt stinkt naar pisvee en poep 😉

 13. LevenslangAjaxfan

  Tweede zeer matige tot gewoon slechte wedstrijd van Milik, maar ik hoor er verder niemand over. Enige goede actie was bij de goal na 8 min. Daarna onzichtbaar en kansen die hij had slecht behandeld. Zo’n wonder dokter is het dus niet.

 14. Moosie

  je bent idd geen kneus je bent gewoon een monchol die loopt te zieken met je calimerokop.Je hebt alleen gehuurde spelers en de rest is van de investeringsmaatschappij. domme klootzak ga lekker naar bed daar wacht je moeder al een uur zodat je haar in de reet kunt neuken.Je bent en je blijft een lozer net als de rest van die kutclub van je misselijke incesthomo dat je bent

 15. Anti sigi

  De boer het is gewoon jou schuld wissel geen verdedigers dat is nuttenloos gooi in de aanval vers bloed er in verdedigers zitten niet in de wedstrijd en moeten ff inkomen voordat ze doorhebben hoe ze de aanvaller moeten stoppen enzo

 16. Pascal

  Redactie slaapt niet maar moet ook weleens wat anders doen dan reacties controleren. Die lampenfan (overigens uit Den Helder) is is verwijderd.

 17. Moosie

  Weet je soepkip dat je bent ik zat al in de jaren 70 als kleine jongen met mijn familie op de donateurstribune in de meer. en later op vak f en g lekker van het Schip uitschelden als hij weer eens een aanval verklootte omdat hij de avond ervoor met zijn Hasses op het leidse was.En dat jij het niet snapt met je gloryhunterhasses ach.Ik ben geen fan ik ben een Ajaxsupporter in hart en nieren iets wat jij duidelijk gezien je kutstukkie niet bent.Wat denk je nou dat dit de debatclub van groen-links is of zo?Ik zeg wat ik denk en schrijf wat ik denk als je daar niet tegen kan ga je toch lekker naar de rooie hoed kun je daar lekker met de rest van de achterlijke fatsoensrakkers debatteren mafkees dat je bent.Jij komt toch met je slappe gelul dat de staf weg moet rot toch een end op man.En voor jouw info ik ben 44 jaar heb een iq van 138 en ben zoals elke zichzelf respecterende sociopaat niet van plan om me aan te passen aan eikels als jij.Who the fuck ben jij dan elke echte Ajaxsupporter zou nog liever zelfmoord plegen dan zo Bergkamp en de Boer af te vallen.Dus mijn stelling dat jij gewoon een popi gloryhunter bent is niet zo moeilijk zelfs voor een mafkees als jij.En ik heet gewoon Moos maar die naam is vergeven dus is het Moosie zoals mijn oma me plachte te noemen.En om af te sluiten ik kan mensen als jij die maar wat slap lullen omdat ze er ook bij willen horen niet luchten of zien.Trek lekker je kakkerlakkenpyama aan en ga naar bed lekker slapen onder je kakkerlakkendekbedhoes en dan morgen weer lekker naar je groen-links debatclub.sodemieter jij effe lekker een end op zeg.Oh en met vriendelijke groet Moos

 18. Ajacied1999

  Veel mensen hoor ik hier zeiken op Frank de Boer. Maar met deze selectie presteert Frank boven maats. Ik zou schöne liever op het middenveld zien hij is te traag en heeft veel tijd nodig. Ook andersen heeft dat zelfde trekje, eerst de bal tien keer willen aanraken voordat hij hem doorspeelt. Het elftal mag een voorbeeld nemen aan Klaassen hard werken met of zonder bal speelt altijd een degelijke wedstrijd.

Comments are closed.