Milik wil graag bij ‘Superclub’ Ajax blijven

arek_milik

Arek Milik wordt dit seizoen gehuurd van Bayer Leverkusen en heeft het prima naar zijn zin bij Ajax. Toch weet de Poolse spits niet zeker of hij ook de komende jaren in het shirt van Ajax zal spelen, zo laat hij weten tegenover AT5.

‘Het begin was voor mij niet makkelijk want ik moest natuurlijk wennen aan Ajax en aan de speelstijl. Inmiddels heb ik mijn draai aardig gevonden en kan ik weer doen waar ik goed in ben, namelijk doelpunten scoren. Het is moeilijk om te zeggen of ik de komende jaren ook bij Ajax speel want het is een superclub voor jonge spelers die redelijk snel een kans krijgen in het eerste elftal. De laatste weken ben ik in topvorm en scoor ik veel doelpunten. Er komen nog veel wedstrijden aan dus we zullen zien, maar dat ik graag bij Ajax blijf is duidelijk’.

Bron: AT5

Related posts

28 Comments

 1. Anti sigi

  Hij zal vast blijfen ze hoefen alleem niet te haasten met hem kopenn daarom doen ze het niet want alleen ajax mag hem kopen en stal hij raakt ernstig gebleseerd voor altijd ofzo heeft ajax er geld aan verneujt

 2. jeroen81

  gaat lekker lees veel positiefs nu aankomende zondag maar laten zien waarom ze zo graag incest ajax sjirt spelen

  1. Velibor

   Jij wilt sightorson er zeker weer in,nou dat ben ik niet met je eens want middenveld kan nu veel sneller de bal kwijt volgens mij,van mij mogen ze hem halen voor dat geld kun jeje geen bult vallen en Sigi mogen ze van mij op de boot zetten en maakt me niet uit waarheen.

   1. LevenslangAjaxfan

    Volgens mij zeg ik nergens dat ik Sigi er in wil. Milik zegt dat hij in topvorm is en ik zeg dat dat tegen PSG niet te zien was. That’s all. Ik heb nog geen anti Milik nick aangemaakt toch?

  1. LevenslangAjaxfan

   Een goede spits is toch altijd aanspeelbaar? Tenminste dat werd als verwijt gezegd over Sigi, dat hij zich niet goed aanspeelbaar maakte.

   1. stylo1984

    Ja elke goeie club win altijd… Word em ook niet… Sigi is traag, heeft een draaicirkel van een koe en aan de bal niet technisch… Aan de bal wel sterk…. Millik is een heel andere speler

 3. heesch@ajax

  Let op! Ik heb het alvast gezegd nog 2 slechte wedstrijden van milik en ik lees hier weer het meest irritanten zintje ( een strik eromheen) want vinden wij het een Ajax spits? Ik dacht het niet. Daarbij hebben wij toptalenten in de A1 en jong Ajax lopen dus moeten we kiezen tussen sigi en milik. Daar zit frank volgens mij ook mee. In potentie is sigi completer helaas komt het er niet genoeg uit. Dus wat doe je? Ben benieuwd

 4. Ed96

  Millik kopen je heb toch 100 mil, 2,5 miljoen wat boeit dat nou? Vastleggen en Siggi op Marktplaats verkopen!

Comments are closed.