De Boer niet blij met uitstel wedstrijd concurrent

1121deboer

Frank de Boer kan zondagmiddag met Ajax de koppositie veroveren in de Eredivisie bij winst op Ado en daarmee de druk opvoeren op Psv. Toch is de trainer niet helemaal tevreden met de gang van zaken dit weekend.

‘Natuurlijk willen wij de druk opvoeren op Psv en de clubs onder ons van ons afschudden. Ik ben er dan ook zeker niet blij mee dat de wedstrijd tussen Psv en feyenoord is verplaatst naar dinsdag. Ze hebben nu toch meer rust dan daarvoor maar ik vind het uitstel wel terecht want uiteindelijk moet je iedereen gelijk behandelen. Wij moeten gewoon zorgen dat wij zondag op de eerste plaats staan want dan ligt de druk toch weer meer bij hun’, aldus Frank de Boer.

Bron: De Telegraaf

Related posts

18 Comments

  1. Juge

   Hoezo niet? Dit is ongunstig voor Ajax, dus dat vindt hij jammer. Maar hij snapt wel waarom het uitgesteld is, want Ajax zou ook uitstel hebben gevraagd.

 1. Moosie

  Ze zeiken elke week weer over het feit dat wij bevoordeeld worden door de schijtrechter en de bond de zielige calimero’s hebben al jaren niets gewonnen ze zijn zooo zielig laat ze de tyfus krijgen wij worden toch wel kampioen maar das logisch

 2. f-side64

  als je op vr. maar 45 hoeft te spelen en je zit in portugal kan je om 21:00u alweer in eindhoven zijn dan heb je nog anderhalve dag toch ! dus nogal overdreven het uitstel zijn het tegenwoordig mietjes ze verdienenen 20 x zoveel als mij en vele andere en klagen dat ze geen 2 x 90 min. kunnen spelen binnen 2 dagen. ps correctie 45 en 90 min.

 3. Remco-Ajax-Nijmegen

  Die mietjes uit eindhoven moeten niet zo zeuren. Ik ben juist blij als ik in korte tijd twee wedstrijden volop mag spelen, daar ben je toch voetballer voor?

 4. LevenslangAjaxfan

  En jullie denken dat Ajax het wel had gedaan? Dacht het niet he. Daarnaast zijn het gewoon de vastgestelde regels waar iedereen, dus ook PSV, gebruik van mag maken. Als wij hier commentaar op hebben zijn wij de calimero’s.

  1. f-side64

   nu schijnt het ook niet op di. te kunnen vanwege vervoers problemen bij de ns en dat gay gemeente aidshoven wil niet dat de kakkerlakken fans met de bus komen ze rekken dus tijd ik zou als ik b.oostveer was pusvee 1 regulaire 0-3 nederlaag geven.

   1. sabrina

    Onderzoek? Bij Ajax werd er ook een onderzoek ingesteld waarom ze te laat waren. Omrijden op last van de politie… Wedstrijd uitstellen omdat supporters niet kunnen komen kan dan wel??? Achja.. Ze denken maar. De schaal blijft gewoon in Amsterdam!!

   2. LevenslangAjaxfan

    Ik vind de benoeming van de gemeente eigenlijk wel heel erg ongepast. Maar ja, dat ben ik he, ouwe lul met manieren.

Comments are closed.