Klaassen: ‘Komende vier wedstrijden moeten twaalf punten opleveren’

1025ajax-goahead_klaassen

Davy Klaassen speelt met Ajax nog vier wedstrijden voordat de winterstop zijn intrede doet. Met wedstrijden tegen Ado, Excelsior, Willem II en FC Utrecht in het vooruitzicht wil Klaassen twaalf punten pakken. ‘We hebben het misschien nog niet zo uitgesproken maar het is logisch dat we deze serie gaan afsluiten met twaalf punten’. Dat de concurrent uit eindhoven vorige week een misstap maakte tegen FC Groningen is volgens Klaassen een meevaller. ‘Ik keek de eerste helft in het spelershome en ben daarna naar huis gereden en heb daar een deel van de tweede helft gekeken. Altijd lekker dat ze dan alsnog punten verspelen’. 

Bron: De Telegraaf

Related posts

10 Comments

 1. marvinww

  dat zou mooi zijn en dan hopen dat psv punten gaat morsen als dit ajax lukt heb ik respect voor ajax!!

 2. Michielafca

  Ik zie al twee hele pijnlijke wedstrijden voor Ajax, gezien de afgelopen jaren. ADO uit en Utrecht thuis is nooit zo makkelijk. Als we dus 12 punten willen halen, dan zou er echt goed gevoetbald moeten worden. Te beginnen morgenmiddag.

  1. Michielafca

   Nou het is bij wedstrijd 1 al niet gelukt. Is gewoon een mentaal dingetje dat Ajax tegen ADO en Utrecht altijd punten verspeelt.

 3. hammer5681

  voor Ado en Utrecht zijn het de wedstrijden van het jaar. Dus ze moeten super scherp beginnen. Dan moeten de die 12 punten geen probleem zijn

 4. AFCA my World

  Dan mag het een stuk beter zijn dan afgelopen dinsdag,dat was drama we hadden een grote stap kunnen zitten richting EL en dat laat je na,ik verwacht dat Feyenoord punt(en) gaat halen in Eindhoven,en wij zullen vol aan de bak moeten in de eerst komende wedstrijden want Ajax als tegenstander brengt bij vooral ADO en Utreg heel veel passie en strijdlust naar boven en we weten dat Ajax het daarmee heel moeilijk heeft!

 5. Velibor

  Ze moeten altijd aan de bak en niet lopen klooien achterin en Klaassen mag van mij aanvoerder blijven als die moisander hem toch nokt vd winter.

Comments are closed.