De Haan: ‘Bij Ajax komt Sinkgraven gewoon op de bank’

sinkgraven_klaassen

Door de snelle ontwikkeling die Heerenveen-speler Daley Sinkgraven het afgelopen half jaar doormaakt wordt hij aan onder andere Ajax en Manchester United gelinkt. Foppe de Haan, momenteel actief als Senior-coach van sc Heerenveen, denkt niet dat Sinkgraven al toe is aan een stap omhoog naar bijvoorbeeld Ajax. De Haan zou graag zien dat Sinkgraven langer bij de Friese club blijft. “Hij moet bij ons blijven. Hij moet fysiek sterker worden”, aldus de inmiddels 71-jarige De Haan. De Haan geeft een voorbeeld: “Laatst speelden ze tegen Jong Duitsland, daar werden ze fysiek weggepoetst. Bij Ajax komt hij op de bank terecht, bij United helemaal”.

Related posts

13 Comments

 1. sidboy

  dan komt hij toch niet als hij cariere wil Ajax heeft volgens mij wel de meeste speler die per jaar weg gaan en een groot carierre op bouwen

  1. rickert

   ivm het financiele plaatje is dit niet aanneemlijk, Heerenveen berooft zichzelf dan van een hele hoop centen

 2. AFCAjwz

  Dit is gewoon weer een laatste tragische poging om dat jong in Hereveen te houden, bij Ajax hebben ze toch betere faciliteiten, dus het krachthonk zal er ook beter uit zien Foppe.. Overmars, lekker binnen halen deze gap want ik zie wel wat in een middelveld met klaasen en sinkgraven naast elkaar

  1. Velibor

   Tuurlijk die Foppe fopt de boel,hij praat gewoon in zijn eigen straatje en begrijpelijk trouwens.

 3. Lasse Schone20

  waarom sinkgraven. erbij?
  serero Klaassen en. .. . Zijn toch ook goede middenvelders

 4. ferike

  Sinkgraven is een speler met exceptionele kwaliteiten. Binnen halen en een half jaartje jong Ajax. Daarna, vanaf het volgend seizoen mee met de grote jongens van het eerste. Contract voor 5 jaar aanbieden want hij is het waard om vertrouwen te krijgen en in te investeren

Comments are closed.