De Boer leeft mee met Boilesen: ‘Dat is heel ongelukkig. Dat wens je niemand toe’

1125psg-ajax_boilesen

Afgelopen dinsdag raakte Nicolai Boilesen itijdens de Champions League wedstrijd tegen Paris Saint Germain al na amper acht minuten zwaar geblesseerd door een charge van ex-Ajacied Gregory van der Wiel. De verdediger is ongeveer tien weken uitgeschakeld. Frank de Boer leeft mee met zijn reserve-aanvoerder. “Dat is heel ongelukkig. Dat wens je niemand toe”, aldus De Boer op Ajax.nl.

“Hij springt in eerste instantie op omdat Van der Wiel met een gestrekte poot inkomt. Maar vervolgens landt hij en wordt hij aan zijn andere been geraakt. Het is zeer treurig in een jonge carrière dat je twee jaar moet missen. Die jaren zijn superbelangrijk”. De Boer noemt Boilesen ‘een leider’ en ‘een voorbeeld’. Volgens de coach is het niet alleen een teleurstelling voor Boilesen zelf, maar voor de hele selectie.

Bron: Ajax.nl

Related posts

7 Comments

  1. Ruubruub

    Hopen dat zn herstel snel en goed verloopt. Zoiets gun je niemand. Daarnaast is ie ook een echte versterking op zn goede dagen. Jammer dat hij ook vaak tegenvalt. Hopelijk kan hij snel zn rentree maken.

  2. LevenslangAjaxfan

    Als hij zich nu weer op volgend seizoen kan richten is hij een ijzersterke persoonlijkheid en wordt hij een hele goede kracht voor Ajax. Als je na zoveel tegenslag nogmaals weet terug te komen, kom je ijzersterk terug. Boilesen, succes jongen en hou je taai.

  3. Holly

    Hallo, 10 weken is vaak in praktijk 7 a 8 weken, gewoon begin na de winterstop er weer bij, no worry.

Comments are closed.