Contractverlenging Boilesen en Andersen onder de loep

1125psg-ajax_andersen

Nicolai Boilesen en Lucas Andersen hebben een aflopend contract en mogen nu praten over verlenging. Hun huidige contract loopt over 18 maanden af.

Ajax wil de huidige selectie graag voor een langere tijd vastleggen en is daarom druk met contractbesprekingen. Al eerder dit jaar tekenden Ricardo van Rhijn, Davy Klaassen en Joël Veltman al bij tot 2018. Ricardo Kishna, Thulani Serero en Richairo Zivkovic blijven tot respectievelijk 2016, 2017 en 2019 waarbij Kishna een optie tot nog een seizoen heeft. Jasper Cillessen gaat zijn overeenkomst tot de zomer van 2018 verlengen.

Anwar El Ghazi heeft Ajax heeft toegezegd tot medio 2019 te blijven terwijl Lasse Schöne en Stefano Denswil  hun aanbieding voor contractverlenging in beraad hebben.

Bron: VI

Related posts

7 Comments

 1. EvdB

  Boilessen gelijk wegdoen
  Verdedigend zwak en aanvallend als kip zonder kop naar voren rennen en te vaak geblesseerd

 2. Macky

  Biolessen mag ook van mij weg te vaak geblesseerd al kon hij er gisteren niks aan doen maar is niet de top vrediger die voor de punten zorgt Andersen gaat steeds beter voetballen die mogen ze wel een paar jaar erbij doen

 3. PvL020

  Boilesen ik weet het niet. Ik denk toch dat hij meer middenvelder is op links… Denk dat hij dan beter uit de verf komt, verdedigend iig niet. Andersen zeker tekenen.

Comments are closed.