Boilesen minimaal 10 weken uitgeschakeld

1125psg-ajax_boilesen1

Nicolai Boilesen is woensdag uitgebreid onderzocht in het ziekenhuis. Daar is geconstateerd dat de binnenband van zijn rechterknie ernstig is ingescheurd, zo meldt Ajax via de officiële kanalen. Boilesen is minimaal tien weken uitgeschakeld. Bij Ajax werd overigens nog relatief opgelucht gereageerd op de diagnose, aangezien men vreesde voor een afgescheurde knieband, hetgeen 9 maanden tot een jaar revalidatie zou betekenen.

Boilesen liep de blessure dinsdagavond op tijdens het UEFA Champions Leagueduel tegen Paris Saint-Germain. De Deen werd in de achtste minuut neergehaald door Gregory van der Wiel en moest zich vrijwel meteen laten vervangen.

Bron: Ajax.nl

Related posts

40 Comments

 1. Bastoflex

  Als Boilesen wat atenter was dan had hij een opwaartse beweging gemaakt toen vd Wiel een kamikaze-actie inzette was er niks aan de hand geweest.

  1. Sazzz

   gaan we nou Boilesen de schuld geven? Vd Wiel komt met gestrekt been in een de pass van Andersen was bagger.

   1. Fvanr

    Nee, zeker niet. Balen voor hem. Maar ik was blij dat de aanvoerdersband naar klaasen ging. Want daar hoort het. Wat een baas is dat!!

  1. LevenslangAjaxfan

   Jij moet echt naar spec savers. Eerlijk. Als je zegt dat Andersen drama is, zijn of je ogen niet goed of je staat met je rug naar het veld.

 2. Jari1995

  Sterkte voor Boilesen. Doe toch is een keer voorzichtig, hij heeft altijd wat. Voor als nog zwaar klote.

 3. AFCAoostNL

  Tja enige nuance is op z’n plek met zon invliegende van der wiel.
  Alleen aan de kant springen kun je dan nog doen ipv die bal toch nog een zetje te willen geven..

 4. hammer5681

  klote boilissen was net lekker beter. Hopen dar Riedewald een kans krijgt beter dan Viergever. Die komt nauwelijks mee op

 5. kenzoh

  Eerlijk gezegd vind ik het voor het team niet erg ik snap ook niet waarom hij 2e aanvoerder is maar het is wel kut voor hemzelf

  1. Gert Ajax

   Als jij hem niks vindt dan heb jij geen verstand van voetbal.Die jongen heeft een techniek daar krijgt het paard van de schillenboer een stijve lul van!

Comments are closed.