A1 Ajax flikt het wel; verslaat PSG en gaat naar laatste 16 Youth League

youth_league

Waar de hoofdmacht van Ajax gisteren niet wist Paris Saint Germain op de knieën te krijgen slaagde de A1 daar wel in. In Parijs werd het duel in de UEFA Youth League met 3-6 gewonnen van de leeftijdsgenoten van PSG. Door de zege is de ploeg van Wim Jonk nu al verzekerd van de eerste plaats in poule F. Zakaria El Azzouzi was in Parijs met vier treffers de grote man bij Ajax. De andere twee goals voor Ajax werden gemaakt door Vaclav Cerny en Abdelhak Nouri.

Paris Saint Germain A1 – Ajax A1 3-6 (0-2)
25. Cerny 0-1
34. El Azzouzi 0-2
49. Meïté 1-2
51. El Azzouzi 1-3
54. Nouri 1-4
56. Augustin 2-4
63. El Azzouzi 2-5
69. Goncalves 3-5
89. El Azzouzi 3-6.

Opstelling Ajax A1: Groothuizen, Sno (79. Lartey Sanniez), Mirani, Leyder, Savastano; Van de Beek, Eiting (62. El Mahdioui), Nouri; Muric, El Azzouzi, Cerny (65. El Idrissi).

Related posts

18 Comments

  1. ollie90

   Heerlijk! Nouri en van de Beek super talenten,die moeten in de winter mee op trainingskamp met het eerste..

 1. PvL020

  En hier zie je dus het verschil in de clubs. Ajax leid goede spelers op en zijn ijzersterk. PSG leid ook op maar hebben nooit zicht op het 1e elftal omdat daar voor miljoenen gekocht wordt en dat heeft Ajax 1 weer niet.

 2. Ruubruub

  Ze spelen lekker zo te zien. Zou mooi zijn als ze de beker kunnen pakken. Is al een tijdje geleden. Laatste keer finale van een Ajax-team A-jeugd toernooi was de generatie Klaassen/Fischer maar toen verloren ze van Inter als ik het me goed herinner.

Comments are closed.