Ajax nodigt ‘nieuwe Pogba’ Sad’eeq Yusuf uit voor stage

De_Toekomst

Ajax heeft het pas achttienjarige Nigeriaanse talent Sad’eeq Yusuf uitgenodigd voor een stage, zo meldt de Nigeriaanse website SL10. De bedoeling is dat de stage, als de papierwinkel in orde is, komende week al plaats gaat vinden. Yusuf speelt momenteel voor GBS Academy. Als de stage goed verloopt kan Yusuf vanaf januari vastgelegd worden door Ajax. Volgens het Nigeriaanse medium heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars zelf de onderhandelingen gevoerd rondom Yusuf, die in zijn eigen land vergeleken wordt met Paul Pogba.

Related posts

5 Comments

  1. Macky

    Die vergelijkingen moeten maar eens afgelopen zijn voordat ze naar Amsterdam komen laten ze eerst een seizoen goed ballen en dan kijken de supporters wel op wie ze lijken

  2. AFCA my World

    Ze hoeven van mij op niemand te lijken,als ze maar heel aardig kunnen ballen,en op video’s van hem lijkt het er op dat hij dat heel aardig kan,er zijn ook clubs uit Italië en Spanje geïnteresseerd maar hij zou voor Ajax kiezen als hij ze kan overtuigen!

Comments are closed.