‘Zaakwaarnemer Raiola leurt opnieuw met client Kishna’

1124kishna

Mino Raiola heeft volgens enkele Italiaanse bronnen Ricardo Kishna aangeboden bij AC Milan. De zzakwaarnemer probeerde dit al eerder maar toen verlengde Kishna zijn contract bij Ajax tot 2016.

‘Ricardo is typisch een speler voor de serie A. Hij heeft een prachtige techniek en ondanks zijn negentien jaar is hij al heel volwassen en klaar voor een avontuur in het buitenland. Dat Ajax het contract wilde verlengen snap ik wel want anders was hij toentertijd gratis vertrokken. We zullen zien wat er de komende zomer gaat gebeuren’, aldus Raiola.

Bron: Calciomercato

Related posts

22 Comments

 1. hansjmn

  Slechte zaakwaarnemer! Denkt alleen aan eigen belang!! En volwassen is hij zeker nog niet! Zou uitermate triest zijn een talent zo vroeg te laten gaan naar welke club dan ook Straks als hij 23/26 is krijgt hij een kans en dan speelt hij ook in het eerste van een Engelse/Spaanse of Italiaanse club! Vertrek je nu dan wordt het weer een niet ontwikkeld talentje die het niet gaat maken! Blijf voorlopig maar bij Ajax en laat zien dat je groeit naar volwassenheid en weerbaarheid,

 2. kLASSE20

  Zo stom dit hij is niet eens volwassen genoeg om zijn shirt aan te houden na een doelpunt… Ik vind hem wel een type voor zoon transfer en dan net als royston Drenthe eindigen bij sheffield wednesday

 3. thijsAJAX1

  haha klaar voor een avontuur in het buitenland!? deze jongen heeft nog niet eens 30 wedstrijdein ajax 1 gespeeld. wordt eerst maar eens een vaste waarde.

 4. RonJ64

  Kunnen ze die nareGeldwolf en Puur aan zichzelf denkende klojo, Niet zijn licentie afpakken, want dit soort hufters maken jonge spelers met name Kapot en zijn een schande voor voetballand…Ga Pizzas bakken ruklul

 5. AFCAjwz

  Ik hoop echt dat Kishna zelf kan inzien dat deze zelf ingenomen papzak zijn carrière aan het vergooien is, en dat koning panna wijs genoeg is om lekker in Amsterdam te blijven …

 6. AFCA my World

  Wat kun je doen om die ordinaire geldwolf bij onze talenten weg te houden? Hij heeft al veel talenten naar de kl*te geholpen,en kan hier gewoon mee doorgaan,hij doet alles alleen maar voor eigen belang,hoe kan je hem stoppen? En laat hem ophouden!

 7. R van veen

  Hoezo klaar voor een buitenlands avontuur: Hij is PAS 19 en net terug uit een dip.laat hem eerst eens een beetje groeien voordat hij ergens in de serie A op de bank gaat zitten verpieteren.

 8. Emilio4Ajax

  Kishna heeft pas 20 minuten goed gespeeld in Ajax1 en dat was tegen Heerenveen… ;)) Moet ie vanavond maar wat laten zien als ie de kans krijgt…;))

 9. gerrykoos

  leuren om z’n eigen zak te vullen, wat een waardeloze kerel die Raiola, ik vind dat Ajax snel moet handelen om Kishna z’n contract te verlengen en lak hebben aan de gladde praatjes van Raiola.

 10. Velibor

  Denk dat die mooiprater dat kereltje al een vette worst voorgehouden heeft en het een kwestie van tijd is tot ie hapt en weer zo’n verhaaltje ophangt dat Ajax voor altijd in zen hart zit en blablablabla …..hoop dat hij de boot nog even afhoudt voor hem en voor Ajax natuurlijk .

 11. neslopu

  Onbegrijpelijk dat een za(a)kwaarnemer op deze manier te werk gaat!! Laat hem lekker paar jaar bij ajax Dan pas wordt hij een complete voetballer door de minuten die die kan maken en op hoogste niveau kan spelen!! Als hij nu weggaat wordt het een bankzitter!!!

 12. SteffanAFCA

  Hij heeft anderhalve wedstrijd goed gespeeld in Ajax 1 en is zogenaamd klaar voor het buitenland?

 13. ElSalvador

  Ze moeten die Raiola een gebiedsverbod geven met een straal van 50 km om de Toekomst heen. Opzouten met die vent!

Comments are closed.