Ajax wil verlengen, Schöne twijfelt

1123ajaxheerenveen12

Lasse Schöne is in het bezit van een aflopend contract bij Ajax en de club heeft aangegeven dat het graag wil verlengen met de Deense speler. Schöne zelf twijfelt echter nog of hij zijn loopbaan in Nederland wil voortzetten.

‘Ik heb het reuze naar mijn zin bij Ajax en zal kritisch zijn als er een club komt. Het moet een club zijn die bij mij past want ik ga niet zomaar ergens een handtekening zetten. Na twaalf jaar Nederland is het misschien tijd om eens in het buitenland te kijken maar zoals gezegd mijn gevoel moet goed zijn en het moet als een uitdaging voelen’, aldus Schöne tegenover het Deense TV2.

Bron: TV2

 

Related posts

13 Comments

 1. steddie eddie

  ik vind dit iok de schuld van ajax zelf als ze het eerder hadden gedaan had hij ja gezegd zeker weten

  1. gianni_ajax

   Denk ’t niet. Volgens mij ligt het er eerder aan dat je op zijn leeftijd wel toe bent aan een avontuur in ’t buitenland, al helemaal na 7 jaar eredivisie te hebben gespeeld.

 2. AFCA my World

  Ik snap wel dat hij nog een klapper wil maken,maar Ajax heeft ook het geld om hem te houden,dus Marc maak een goede deal! En hou hem bij ons Ajax!

  1. Rubenkw14

   Kan hij volgens jou dan niet trainen op hoger niveau? Als hij traint bij een hoger niveau zit Schöne zo op het Top niveau!!

 3. ElSalvador

  Is er een hoger niveau dan Ajax in NL ? Een gemiddelde speler kan wellicht meekomen met de subtop in het buitenland, maar dan blijft het dan ook bij.

   1. Basl

    Lees nog 1 x zijn text. Natuurlijk is er een hoger niveau, maar dat kan de gemiddelde Ajax speler niet aan. Een enkeling lukt het maar Schone zit echt wel aan z’n top qua niveau.

Comments are closed.