AD: ‘Niet Denswil maar Van der Hoorn tegen PSG’

vdhoorn

Niet Stefano Denswil maar Mike van der Hoorn zal vanavond aan de aftrap verschijnen als vervanger van de geschorste Joël Veltman in het Champions League-duel van Ajax tegen Paris Saint-Germain, zo meldt althans het Algemeen Dagblad. Moisander kan ook rechts in het centrum uit de voeten waardoor de linkspoot Denswil ingezet kan worden. Volgens het AD kiest Frank de Boer echter voor Van der Hoorn naast Moisander, die dan gewoon links kan blijven staan. 

De krant weet verder te melden dat de rest van de basisopstelling niet gewijzigd zal worden ten opzichte van het duel van afgelopen weekend tegen sc Heerenveen. De Boer wilde gisteren nog niets kwijt over de opstelling tegen Paris Saint-Germain. ‘Want ik wil het de spelers eerst vertellen’, aldus de coach.

Bron: Algemeen Dagblad

Related posts

14 Comments

 1. Ajaxwestsidelove

  Gelukkig dat Veltman geschorst is.. Sorry dat ik t zeg.. Anders hadden we weer.. pfff. Hij is gewoon niet in goede doen.. Laten we het daarop houden.. Kijken wat Mikie doet.. best benieuwd..

 2. AFCA my World

  Gelukkig geen Denswil,verkoop hem maar van de winter hij heeft niet de kwaliteiten en mentaliteit die er bij Ajax nodig zijn!

 3. Nielsz.AFCA

  Blijft het jammer vinden van die onterechte penal tegen apoel anders hadden we nu gewoon nog kans. In welk jaar gaat ajax op zo’n moment de scheids niet tegen krijgen. “T jaar dat wij niet meedoen zeker? ……….

 4. Velibor

  Tja waarom niet,hoop dat ie eens een foutloze wedstrijd speelt,ook meegenomen voor zen werkgever en meneer moisander derbij !

 5. SteffanAFCA

  van der Hoorn speelde begin dit seizoen trouwens 3x beter dan Veltman het hele seizoen.

 6. JackattackAfca

  Trouwens AD was weer lekker betrouwbaar met z’n informatie over de opstelling van Ajax. Kansloos 010 dagblad!

  1. Ajaciednmr1

   T was maar een voorspelling…hun kunnen t toch ook niet zker weten? En heb je t ad vandaag gelezen? Dat was best positief over ajax hoor

Comments are closed.