Kishna vraagt Bergkamp om extra bijles

Ricardo Kishna heeft bij Ajax gevraagd om extra bijles van Dennis Bergkamp of iemand anders gevraagd, zo laat hij tegenover De Telegraaf weten. De buitenspeler kreeg onlangs van Marc Overmars in een indringend gesprek te horen dat hij zich zal moeten verbeteren om zich verder te ontwikkelen. Hij heeft daarbij ook zijn zegje kunnen doen. “Ik vind het lastig om te zeggen dat ik het vertrouwen miste. Laten we het erop houden dat ik vond dat dat er iets meer had kunnen zijn. Maar daar wil ik het niet meer over hebben, want ik had aan het begin van het seizoen ook gewoon beter moeten spelen.”

“Samen gaan we de stijgende lijn inzetten. Het klopt dat ik om extra training van Dennis Bergkamp of iemand anders heb gevraagd. Ik wil wat meer aan mijn voorzetten en afwerking gaan doen, zoals ik dat in de jeugd ook deed. We gaan er met de trainers samen voor zorgen dat ik weer optimaal ga presteren.”

Bron: De Telegraaf

Related posts

8 Comments

 1. suske

  Spelers die extra hulp vragen….. das een goeie inzet vind ik…… dat is het zelfde als een extra opleiding om je werk beter te doen….. nix mis mee!!

 2. AFCA my World

  Alle beetje helpen,die actie aan de achterlijn was wel prachtig,hoop nog veel mooie dingen van hem te zien,en extra trainen kan nooit kwaad!

   1. Veltman

    Op dit niveau hoef je daar niet bang voor te zijn, maar bij de amateurs hoef je met dit soort geintjes niet aan te komen 🙂

 3. Green

  Die gast kan voetballen! Alleen nog even hoe die tussen de big boys moet dansen en dan komt alles Goed let maar op..

Comments are closed.