Cruijff verbaasd: ‘Waar zit je verstand’

Johan Cruijff is verbaasd hoe sommige spelers een doelpunt vieren met het uitrekken van het shirt en de manier waarop men gele kaarten ontvangt. Zaterdagavond was het Ricardo Kishna die na zijn doelpunt het shirt uittrok en vervolgens een gele kaart ontving. Onbegrijpelijk volgens Cruijff.

‘Ik vraag me werkelijk af waar hun verstand zit. Om deze manier een gele kaart pakken is zo dom. Ajax loopt nu het risico dat het Kishna eerder tegen een schorsing aanloopt en je zal zien dat dat net op een moment is dat het slecht uitkomt. Ook de manier waarop Slagveer zijn tweede kaart pakt is natuurlijk oliedom. Hierdoor moest Heerenveen verder met tien man en verliezen ze de wedstrijd. Ik vraag me werkelijk af waar bij sommigen het verstand zit’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

21 Comments

 1. lklajacied

  Gast.. Boeien.. Die jongen is blij en Frank zegt er ongetwijfeld wel wat van. We kunnen wel van elke mug een olifant gaan maken maar denk niet dat we daar veel mee opschieten.

  1. hansjmn

   Onzin je bent gewoon gestoord als je dat doet en wat geeft het nu aan toegevoegde waarde?? Niets 0,0 DUS Absurd gedrag maar blijkbaar gewoon in deze tijd! Je benadeeld gewoon je team direct of in de toekomst! Trek jij je hemd uit op kantoor als je iets super doet??

   1. lklajacied

    Zeg ook niet dat het normaal is of toegevoegde waarde heeft, maar dat het onzin is om zo door te gaan op iets wat bij die jongen waarschijnlijk uit emotie gebeurde. Gaat hij het volgende week weer doen snap ik het maar vind dat het nu allemaal wel wat wordt overdreven..

 2. -THE BULLDOG-

  Kwa Kishna heb je gelijk Johan… Maar ook geel krijgen door bijv. commentaar op de scheids is niet slim, want ook daar bereik je niks mee.
  Maar over Slagveer denk ik anders. Hij is gefocust en doet er alles aan om de wedstrijd te winnen, dat ie dan ongelukkig zijn 2e gele pakt is lullig. Maar tijdens dat duel met Boilesen denk je daar niet aan denk ik.

  1. marvinww

   dit vind ik maar bijzaak het is niet het belangrijkste in de voetbalwereld, als iemand blij is dat ie heeft gescoord laat hem dan lekker blij zijn en in het geval van ricardo snap ik het wel die jongen heeft veel concurentie dan is zo een doelpunt en assist in een wedstrijd erg belangrijk!!!!

 3. Iceman

  Beste JC chill hem een beetje tuurlijk is het dom van kishna maar om het nu zo op te blazen is niet nodig niet doen want dat word weer overdreven uit ge meten in de media

 4. polaroids

  Kishna heeft goed gespeeld. Echter blij zijn kan ook op een andere manier. Dus Johan heeft gelijk. Ik denk ook niet dat hij het nog een keer gaat doen. Zal toch wat zijn dat je uiteindelijke een schorsing krijgt omdat je telkens je shirtje uittrekt bij een doelpunt.

 5. ajaxroy

  Al speelt hij niet goed wordt hij daar op bekritiseerd, speelt hij wel goed zoeken ze weer wat anders hoor..

 6. Indojood

  Iedereen weet dat een shirt uittrekken geel betekent. Dus gewoon dom. Beter had hij een of ander dom dansje gedaan.

 7. piet

  gelukkig deed Cruijf nooit iets verkeerd …….door mede wie verloren we de finale van 1974……

  1. Velibor

   Wat een gelul begin nog ff over 40jr geleden ,wel btje opgeblazen maar ook dom .punt. Klaarrrr !

 8. toonvs

  Laat Kishna nou eerst eens vijf goede wedstrijden spelen achter elkaar voetballen. En hem dan beoordelen en hem nu om een paar goede acties gelijk een wereld voetballer te noemen.shirt uit trekken is natuurlijk olie dom om te doen. Hopelijk leert hij hier van.

 9. Anti sigi

  Ha wat een ge jank op zn moment ben je gwn zo blij maakt hem geen fuck uit en hij pakt toch niet vaak gele kaarten

 10. AFCAoostNL

  Terecht jc heeft helemaal gelijk…voelt zich groter dan Ajax of z’n teamgenoten, door zichzelf zo op de borst te slaan…zien jullie kind van de club Klaassen dit ook doen dan? dit soort egotjes meteen de kop indrukken graag!

 11. godenzonen

  als ze nu gewoon een mooie rode baan op dat ondershirt maken, of een 2e shirt eroverheen dragen.

 12. Gert Ajax

  Ik ben het ook met Cruijff eens je hebt niks aan dit gedrag hij had een paar goede acties en een goal maar doe gewoon normaal.Juich gewoon met een gebalde vuist maak een dansje of ga naar het publiek maar hou op met die driedubbele salto’s en haantjesgedrag met die shirtjes!

 13. tothefuture

  Je benadeelt je team en hij voetbalt niet voor het eerst. Het is al verboden sinds zijn geboorte geloof ik. Als ik blij ben met een nieuwe auto rij ik ook niet vanwege mijn enthousiasme een bejaarde plat op een zebrapad met als excuus …. ik ben zo vrolijk zo vrolijk, zo vrolijk was ik nooit ( levert wel bonuspunten op trouwens)

 14. Escorpion

  Idd domme onnodige actie. Jammer dat Johan dit zo nodig in de media moet oprakelen. Ook vrij onnodig. Die jongen krijgt dit intern ook wel te horen.

Comments are closed.