Sloveense arbiter voor Ajax in Parijs; PSG wint generale na 2-0 achterstand

De UEFA heeft de Sloveense scheidsrechter Matej Jug aangewezen als arbiter voor het Champions League duel tussen Paris Saint-Germain en Ajax van komende dinsdag. De 34-jarige Jug floot vorige maand nog de met 3-1 gewonnen EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands elftal tegen Kazachstan in Amsterdam. Ajax is al uitgeschakeld voor de volgende ronde van de Champions League maar kan nog wel een doorstart maken in de Europa League. Op de slotdag van de poulefase ontvangt Ajax nog APOEL Nicosia in de Amsterdam Arena.

Paris Saint-Germain kende overigens een goede generale voor het duel tegen Ajax. De ploeg won uit bij Metz met 2-3 na een 2-0 ruststand. Pastore, Bussmann (eigen doel) en Lavezzi zorgden voor de Parijse treffers. Zlatan, Van der Wiel en Maxwell speelden allen de gehele wedstrijd.

Related posts

11 Comments

  1. tothefuture

    In ieder geval mooi vakantieland hoor Slovenie. :-)) Niks mis mee. Scheidsrechter ken ik niet, dus die begint gewoon blanco.

  2. Ajaciednmr1

    Tja, t maakt me eerlijk gezegd niet heel veel meer uit welke scheids we in de cl hebben, genaaid worden we toch wel zodra dat kan

  3. antonajax

    Die 2-0 ruststand was overigens wel in het voordeel van PSG dus dat had er wel even bij vermeld moeten worden vind ik. 0-2 ruststand dus

Comments are closed.