De Boer: ‘Andersen weet dat het zijn jaar moet worden’

Lucas Andersen speelt momenteel zijn wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en heeft zelfs zijn debuut mogen maken in de Deense nationale ploeg. Trainer Frank de Boer is tevreden over de ontwikkeling van Andersen.

‘Aan het begin van de voorbereiding op dit seizoen hebben wij Lucas verteld dat het zijn seizoen moet worden en dat hij moet werken aan zijn fysiek. Dat is hem tot op heden prima gelukt. Af en toe vergelijk ik hem weleens met Christian Eriksen want bij hem duurde het ook even voordat hij assists en doelpunten ging maken. Lucas is in dat opzicht iets avontuurlijker als hij een aanval opzet maar hij is op de goede weg’.

Bron: AD

Related posts

12 Comments

  1. marvinww

   gij is heel erg snel gegroeid hij heeft een prachtige techniek hij is een heel groot talent!!!

 1. rekel23

  Hij kan voetballen maar vraag me af of hij het gaat redden. Tot nu toe heeft hij niet veel diepgang gezocht en speelt hij de bal wel erg vaak terug. Misschien onzekerheid nog maar hij zal vaker een duel aan moeten gaan en de ballen ook voor gaan gooien.

 2. JackattackAfca

  Eriksen won ook weinig duels, maar liep altijd goed en gaf geweldige steekpassen. Deze jongen gaat echt een grote toekomst tegemoet. Als ze hem maar niet meer op linksbuiten zetten.

  1. SteffanAFCA

   Eriksen leed ook heel vaak onnodig balverlies omdat hij fysiek zo zwak was waar vaak grote kansen of doelpunten uit voort kwamen. Andersen moet ook echt sterker worden anders kan je hem niet opstelling in de Champions League.

 3. Mokum76

  Andersen is echt gegroeid, begin dit jaar vond ik het eigenlijk helemaal niets, maar ergens heeft hij een knop omgezet en heeft hij eindelijk aan het grote publiek getoond dat hij veel talent heeft. Helaas mist hij nog net even de rust en scherpte bij de eind pass na een briljante actie, maar als hij dat onder controle krijgt gaan we echt van deze jongen genieten.

  1. AFCA my World

   Eindelijk iemand die durft toe te geven dat hij het niet zag zitten in Lucas,maar nu is omgedraaid,ik zag hem al vaak bij jong Ajax waar hij het gewoon goed deed,en hield net als Frankie vertrouwen in hem,nu de grote rest van de supporters nog!

 4. gianni_ajax

  Behendige speler met een geweldig dribbel. Toont ook veel meer lef wanneer hij zijn duels aangaat.

 5. Gert Ajax

  Je hoeft niet eens op hoog niveau gevoetbald te hebben om te zien dat deze jongen stikt van het talent.Dat talent begint zich nu te ontwikkelen steeds meer en meer zie je, nu ook in de wedstrijden.Fysiek is hij nog niet volwaardig maar wie niet sterk is moet slim zijn.

 6. Vak420

  Andersen was weer waardeloos , schijnt op de training een topper te zijn maar daar worden de punten niet behaald !

Comments are closed.