Schöne: ‘Vanaf nu alles winnen en de vijfde op rij pakken’

Lasse Schöne heeft een voornemen waar wij als Ajax-supporters prima mee kunnen leven. De Deen beseft dat er tot nu toe punten zijn gemorst die waarschijnlijk niet nodig waren. De doelstelling van Schöne is dan ook duidelijk. Alle wedstrijden winnen en de vijfde landstitel op rij toevoegen aan de prijzenkast van Ajax.

‘Ik heb tegen Cambuur een vervelende blessure opgelopen maar heb daar nu weinig last meer van en voor mijn gevoel kan ik gewoon spelen tegen Heerenveen. Wij moeten er nu voor zorgen dat psv niet verder uitloopt en dat wij met een goed gevoel de winterstop ingaan. Daarna moeten wij gewoon verder gaan met het doel wat we voor ogen hebben en dat is de vijfde landstitel op rij’.

Bron: Ajax TV

Related posts

11 Comments

 1. lezerG

  We moeten niet alleen zorgen dat PSV niet verder uitloopt. Het beste zou zijn als we op ze inlopen, sterker nog, ze in januari, februari voorbij gaan.
  Verder vind ik het een strak plan van Lasse.

  1. Anti sigi

   Ajax begind meestal wat minder ze herstellen dit sws wel als ze inzet tonen en milik inplaats van sigi doen

  2. rickert

   als we alles blijven winnen maakt het niet uit wanneer we ze voorbij gaan.. dat heb je niet zelf in de hand dus dat kan je doel ook niet zijn.

   1. TiGer

    Als Ajax alles wint hoeve ze niet kampioen te worden, als PSV alles wint behalve tegen Ajax staan ze1 punt voor…

 2. SteffanAFCA

  Alles lijkt me niet echt reeel, maar gewoon zoveel mogelijk winnen en hopen dat psv instort en het komt helemaal goed

  1. tothefuture

   Gaat nu elk topic over Milik of Sigi? Dit gaat over Sjeune. Die jongen toont de juiste spirit. Ik hoop dat hij nog voor de winterstop zijn keus zal maken. Beste voor iedereen. Uiteraard gaat mijn voorkeur uit naar verlengen.

Comments are closed.