Van Gaal wil Vertonghen; Cvitanich wil weg bij Nice

Louis van Gaal heeft Jan Vertonghen op zijn verlanglijstje gezet bij Manchester United. Vertonghen heeft het momenteel minder naar de zin bij Tottenham waar hij in een roulatiesysteem van de nieuwe trainer Mauricio Pochettino minder aan spelen toekomt. Volgens Engelse media is de oud-Ajacied in beeld op Old Trafford en de Belg zelf zou daar ook niet onwelwillend tegenover staan, zo meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Een andere Ajacied; Dario Cvitanich, wil zijn huidige club Nice verlaten. De Argentijn ontving nog steeds geen aanbod voor contractverlenging en is er nu helemaal klaar mee: “Ik geniet van mijn laatste maanden in Nice. Omdat ik tot nu toe geen contractvoorstel heb gehad, zal dat er ook niet meer van komen. Ik moet aan mijn eigen toekomst denken. Ik sta open voor alle opties, in Europa of Argentinië”, aldus de spits in een interview met het Franse L’Equipe. Na zijn mislukte avontuur bij Ajax vertrok hij medio 2012 naar Frankrijk. Bij Nice fleurde hij helemaal op. In zijn eerste seizoen maakte hij maar liefst 22 treffers. Het jaar erop was hij zelfs goed voor dertig doelpunten in 39 wedstrijden.

Related posts

7 Comments

  1. S4ndrr

    Serieus? Staat er nou Ajaxied in dit nieuwsbericht?
    On; vertonghen naar Man U zou mooi zijn! Cvitanich? Hmm ok..

Comments are closed.