De Boer twijfelt voor spitspositie tussen Milik en Sigthorsson

Het is nog allerminst zeker wie er zaterdagavond tegen Heerenveen in de spits staat bij Ajax. Frank de Boer laat namelijk weten dat hij tevreden is over beide spitsen en zegt niet wie de voorkeur krijgt tegen Heerenveen.

‘Kolbeinn heeft de laatste weken gewoon pech maar hij is wel erg goed bezig. Hij laat het team beter spelen en dat is ook een kwaliteit. Arek maakt het mij overigens wel moeilijk doordat hij vaak weet te scoren maar ik vind hem niet doelgerichter dan Kolbeinn. Het zijn allebei echte spitsen waarbij Kolbeinn wellicht nog wel gretiger is voor het doel. We zullen zien wie er zaterdagavond in de basis start’, aldus De Boer.

Bron: Ajax.nl

Related posts

83 Comments

  1. hansjmn

   NIET doen gewoon je BOERen verstand gebruiken en beginnen met de doelpunten maker van de afgelopen weken !!!!!

 1. dathijn26

  Na dit bericht zakt eerlijk gezegd de moed me weer in de schoenen. Hoe kun je nou zeggen dat sigthorson het team beter laat spelen en dat ze beide net zo doelgericht zijn? Ben ik nou zo blind?

 2. AFCAjwz

  Ik begrijp dat siggi in de etalge moet, omdat ze hem willen verkopen.. Maar Milik is duidelijk in vorm, en hij bewijst zich keer op keer! Tijd voor een beloning, Milik in de basis !!!

 3. polaroids

  Frank, ik ga je helpen. Hoeveel minuten heeft Milik nodig om te scoren en hoeveel Sigi? Hoeveel doelpunten heeft Milik gescoord in internationale wedstrijden voor Polen en hoeveel Sigi. Ik denk dat je op basis van deze antwoorden een verstandig besluit zal nemen. Geen dank voor mijn advies. Ik help je graag.

   1. polaroids

    En dan nog beweren dat Sigi doelgerichter is…. Lees nog een keer mijn advies, Frank. Morgen met Milik in de spits wordt het 4-1, met Sigi wordt het 0-1…

 4. jood84

  frank laat je opnemen in een kliniek voor je drank of drugs probleem… want als je die niet heb, dan snap ik het ook niet meer. als je moet kiezen tussen en ijslandse houthakker of een poolse atleet om te voetballen.. dan is de keuze toch niet lastig lijkt me

  1. AFCAjwz

   Kerel hoe kan je zo praten over de held die ons 4x op rij kampioen maakte? Gooi jezelf weg rotgeak

 5. jojocoolio

  Dit is gewoon het bewijs dat Frank de Boer nog geen top trainer is die iedereen denkt… Het is een goede trainer maar nog niet klaar voor de Europese top…

 6. nick-afca95

  Kan je wel doelgericht zijn maar dan moet je het doel ook nog vinden natuurlijk. Milik is duidelijk de betere van de twee. Hoewel ik sigi zeker niet slecht vind. Mee voetballen gaat hem steeds beter af en hij is echt heel erg fysiek. Maar een spits word afgerekend op zijn doelpunten en mooie acties. En ja dan wint milik het gewoon van sigi. Ik snap de twijfel van fdb maar voor mij zou de keuze snel zijn gemaakt

 7. EvdB

  In de etalage hoef je sigi niet te plaatsen
  Hij scoort nooit meer
  Wellicht doet een videootje wonderen met goals van lang geleden

 8. Flyer

  Dit kan je niet menen Frank. Ik begrijp dat je de waarde van kolbin niet teveel wil laten zakken echter het verschil tussen milik en kolbin te groot. Milik scoort en sigthorsson niet.
  Daarbij heb ik van sigthorsson nog nooit zo’n mooi hakje gezien, om het over het beter laten spelen van anderen te hebben.

 9. hetje

  Misschien is sigthorsson wel gretiger voor de goal omdat hij niet scoort en dat doet milik wel.

   1. deOosterAjacied

    Ik ga er daarbij vanuit dat hij Milik opstelt, anders weet ik ook niet meer waar de Boer met zn gedachten zit.

 10. tothefuture

  Het zal wel aan mij liggen maar ik kan de tactische overwegingen van Frank best begrijpen. Enne ff niet vergeten, laatste doelpunt van Milik was geen spitsengoal he. Dat was een Sjeune doelpunt, dus nu ook niet alles gaan ophemelen. Tweede doelpunt in de laatste competitiewedstrijd had zelfs ik er nog ingekregen. Tuurlijk scoort Milik momenteel meer maar beetje realistisch blijven kan ook geen kwaad. Milik is ook geen wonder doener hoor. Met Sigi in het team moeten we nog steeds gewoon als winnaar van het veld stappen in elke ere divisie wedstrijd.

  1. Indojood

   Klopt maar Sigi heeft legio mogelijkheden verprutst en kansen laten liggen. Milik verdient het nu om erin te blijven.

   1. Artemis

    Gossi Steffan.., je vele op-de-man-commentaar begint sneu te worden joh… Beter niet meer doen!

  2. hansjmn

   Denk het niet want je stond gewoon niet op de juiste plek net als Sigi! Je moet een neus hebben voor waar je moeten zijn

 11. paullus

  Die IJslander is op voordracht van de boer gehaald
  Dus krijgt gewoon de voorkeur
  Zo zit de boer in mekaar
  Kan niet tegen zijn verlies

  1. Ajaxwestsidelove

   uhmm… lol?? begrijp het niet meer?? Milik scoort elke wedstrijd.. Siggi heeft wanneer voor het laatst het net gevonden?

 12. Veltman

  Ik denk dat veel mensen Frank de Boer onderschatten… het feit dat hij Sigthorsson de hand boven het hoofd houdt en Milik rustig brengt, is gewoon een heel slimme manier. Tuurlijk, ik zie ook 3 keer liever Milik. Maar hij probeert Milik te inspireren om boven zichzelf uit te stijgen. Na de winterstop is Siggi weg en neemt Ajax Milik definitief over, eind goed al goed

  1. tothefuture

   Wij zien Sigi maar elke keer als goaltjesdief. Hij is een waardevol onderdeel in het geheel en heeft zijn waarde op een andere manier dan Milik.

   1. Hazez

    Hij is toch spits ?? Ik dacht dat die er waren om te score heb ik het al die jaren toch verkeerd gezien

    1. tothefuture

     We zagen Blind eerst ook puur als LB, bleek later dat hij op het middenveld stuk beter was. Voortschrijdend inzicht 🙂

 13. rickert

  Frankie is aan het Ijlen.. Milik heeft een natuurlijk spitseninstinct.. ik ga de vergelijking nu niet maken, want we kennen allemaal de andere kant wel…

  1. dathijn26

   Dus omdat je van iemand af moet ga je je beste spits op de bank houden en zo ervoor zorgen dat zijn vertrouwen afneemt terwijl hij nu juist in vorm is? Dus geld is belangrijker dan overwinningen en dus het kampioenschap??

 14. Vakje129

  Frank als jij het niet weet en 40.000 supporters wel luister dan naar hen ,Milik THE. Killer

 15. polaroids

  Een goede spits heeft ook een goede timing. Dus staan waar je moet staan. Dat doet Milik ook beduidend beter. En ja dan had ik hem ook wel gemaakt, maar dan moest ik er wel staan op het juiste moment!

 16. toonvs

  Siggy moet gewoon verkocht worden in de winterstop. Dus moet hij gewoon voetballen anders daalt zijn waarde.na de winterstop speelt milik gewoon.

 17. dathijn26

  Maar dat is toch de omgekeerde wereld? Je wilt toch elke pot winnen en die kans is vele malen groter met Milik!

 18. creutz1977

  dat meen je niet.. dit kan je toch niet begrijpen.. hoe kan je nou nog twijfel uitspreken.. beter spreek je een keer vertrouwen uit in Milik

 19. tothefuture

  Hoe vaker er tegen Frank gezegd wordt, niet doen. Hoe meer kans er is dat Sigi start 🙂

 20. Amsterdammetje

  Hij kiest voor Kolbein om dat die verkocht moet worden.
  soms is het een politiek spelletje.

 21. PvL020

  Huh????? Sigi gretiger voor de goal en hij is goed bezig???? Nu volg ik FdB ff niet. Kan misschien best zo zijn, maar Milik SCOORT Frankie!!!!!!!!!
  L

 22. pietprecies

  Heeft ie soms stront in z’n ogen??? Milik geeft, naast dat ie meer scoort ook meer assists, een blind paard kan daarnaast zien dat siggy geen pech heeft maar gewoon een lompe onwendbare houthakker is…

 23. f-side64

  de boer moet dringend een uitgebreid oog onderzoek laten doen en ook maar ff langs het amc voor een grondig onderzoek van zijn hersens .

Comments are closed.