Zivkovic door De Boer op de bon geslingerd

Richairo Zivkovic meldde zich vanmorgen op de Toekomst en kon gelijk door naar het kantoor van Frank de Boer. Nadat Zivkovic afgelopen weekend bij Oranje onder 19 naar huis was gestuurd ‘om disciplinaire redenen’ mocht de speler aan De Boer uitleggen wat er was gebeurd. De Boer, die contact had gehad met bondscoach Aron Winter, sprak Zivkovic aan op zijn gedrag en legde hem tevens een boete op. De aanvaller bleek de laatste dagen een gemakzuchtige houding te hebben en kwam herhaaldelijk te laat. 

Bron: AD

Related posts

34 Comments

 1. 020 king of 010

  Heel jammer dit , geduld is een schone zaak ! Verpest het dan niet maar bewijs je nou !! Iedereen wacht op jou komst man!! Gooi er niet met je pet naar maar toon inzet! Succes maat!

     1. SteffanAFCA

      Oh meneertje ziet het weer anders dus is iemand voor 010, vast zo een gozertje die nooit in de arena komt en als die al een keer gaat 20 minuten voor tijd weggaat omdat we achterstaan, hou alsjeblieft op

     2. AFCA my World

      Ben het helemaal met je eens,je mag best kritiek hebben als het terecht is,laat je niet uit de tent lokken door dat ventje(zo gedraagt hij zich tenminste)en zeker is Frankie geen god,heeft ook heel veel geluk gehad in de afgelopen seizoenen,en je ziet dat de andere clubs niet stil hebben gezeten,ze zijn een stuk sterker geworden dus krijgen wij het ook lastiger!

     3. SteffanAFCA

      Maar redactie, waarom is hij hier nog/weer? Dit is al zn 100ste account ofzo, iedereen kan vanaf nu dus gewoon schelden en alles zeggen wat die wilt? Gewoon een ander account maken en je kan er weer op?

     4. tothefuture

      Dat geeft zo aan hoe verschrikkelijk dom jij bent. Echt heel erg. Je hebt Cruijff amper meegemaakt gek.

     5. steddie eddie

      denk dat jij eens met bepaalde mensen moet gaan praten over jc weet ik zeker dat je je smoeltje dicht houd

 2. PvL020

  Waar is de winnaarsmentaliteit gebleven en het willen voetballen??? Nee een contract tekenen en denken dat je er bent en ala het ze niet aanstaat dit soort dingen doen?? Chapeau Frank, laat ze maar voelen dat het niet voor niks komt. Discipline weer bijbrengen! En Zivkovic hou je koppie erbij man dit heb je niet nodig en vergeet niet wij hebben jou nodig!!!!

 3. Indojood

  Idd jammer. Kwam over als een verstandige jongen. Hoop dat dit een incident is want ik zie hem graag erbij i.p.v. Sigthorsson na de winterstop.

 4. Hazez

  Moeten wij doen bij een baas dan worden we gelijk ontslagen dus hoop dat hij er wat van leert anders is het zo gebeurt met zivkovic hoe goed hij ook is fdb trek zon gedrag niet (elham)

  1. Velibor

   Allemaal waar maar denk es wat mee,stel je bent een goeie monteur en denkt dat je op fabriek aan de mooiste en makkelijkste machine komt te staan en op je eerste werkdag krijg je een bezem in de hand gedrukt en er word je gezegd dat je in andere hal kunt gaan staan vegen…..,kom op hè dat gastje komt net kijken mag ie de Pé in hebben of niet ?

   1. Hazez

    Daar zit ook wel iets in .daarom is het ook bij een waarschuwing gebleven maar ff als een pro opstellen dan komt het allemaal goed maar hij heeft ook gewoon te luisteren zoals iedereen !

 5. tothefuture

  Ik heb vanavond heerlijk gegeten. Echt bijzonder lekker moet ik zeggen. Lees ik hier dat de Boer overdrijft in zijn reactie. Dat hij geen boete uit moet delen aan een goed betaalde jonge prof die er gewoon met zijn pet naar gooit qua instelling. Die niet op waarde kan schatten in wat voor mooie positie hij zit. Ik zat gelijk aan de rennies. Bedankt. Enne ….. Leidse glibber, bespaar me je reactie, ik wil het eten graag binnenhouden. Enne, ik zit elke thuiswedstrijd in het stadion. Een uur vooraf tot en met het bedankje van de spelers aan de supporters. Just in case, voordat je weer beter weet wat de mensen doen dan de mensen zelf. Ik heb je reacties op internet verder ook eens gelezen en je kan er eigenlijk niks aan doen. Je bent zo geboren.

 6. Vakje129

  Ik had dit gister al voorspeld dat deze jongen zich kon melden bij Frank en een straf zou krijgen, Als hij zich nu gewoon gaat gedragen en zich op het veld laat zie verwacht ik dat hij na de winterstop meer kansen krijgt voor het 1e elftal.

 7. Velibor

  Natuurlijk moet ie luisteren ,dit moet inderdaad gauw ophouden ,daar komt ie denk ik nu wel achter

Comments are closed.