Prijsvraag: Welke Ajacieden zijn dit? Win een Ajax-cap

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl ook dit seizoen rondom thuiswedstrijd van Ajax een prijsvraag: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto? Ditmaal bij de Eredivisiewedstrijd Ajax – FC Dordrecht van enkele weken geleden. Opnieuw is de vraag: Wie is de Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd? Maar deze keer zijn het wederom TWEE Ajacieden! Denk jij het te weten wie het zijn? Dan kun je onderstaande originele Ajax Cap met oude logo en drie sterren winnen!

App-gebruikers: Bekijk de foto op onze website: www.AjaxFanzone.NLVoor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl

1103prijsvraag

Wie zijn de Ajacieden op bovenstaande foto?!

 

Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens PLUS DE GEWENSTE MAAT UITSLUITEND via deze link.

LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met zaterdag 22 november  a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Op zondag 23 november zullen we de winnaar bekend maken via deze site! Hou de site dus in de gaten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis!

 


1103ajaxcap
Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nlBoud’s-inn voor al uw Ajax-artikelen! Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl

Related posts

9 Comments

Comments are closed.