Ajax komt begin volgend jaar met meerjarenplan

Afgelopen vrijdag vond in de Arena de aandeelhoudersvergadering plaats en dat het de club financieel voor de wind gaat is duidelijk. Meer dan honderd miljoen op de bank maar wat doen we ermee, de Amsterdam Arena kopen, exit van de beurs, terugkeer van het oude logo, het zijn allemaal vragen waarop nog steeds geen antwoord is gegeven.

Ajax-voorzitter Hans Wijers liet vrijdag echter weten dat Ajax zeer binnenkort met plannen gaat komen wat men met het geld van plan is. ‘Wij komen volgend jaar met een meerjarenplan en zullen daarin zeer duidelijk zijn waarin we gaan investeren. Momenteel spelen er veel dingen en denken wij daar ook goed over na maar daar kunnen wij nu nog niks over vertellen’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

25 Comments

 1. Wintor

  Zonde van het geld als je dat logo gaat veranderen, je kunt je geld veel beter in spelers of de ArenA stoppen.

  1. nannie1971

   Onzin vind ik dat, juist het oude logo terug brengen. Het oude logo is veel mooier en er zal een run op nieuwe shirts en trainingspakken etc. komen.

   1. Lasse Schone20

    tuurlijk joh, ze kunnen er beter de huur mee afbetalen en goede spel’ers kopen.zoals depay, kazim Richards.

   2. Wintor

    Met een oud logo win je niets hoor voor het geval je dat dacht. Als je nou spelers koopt dan kom je tenminste ergens. Met alleen berijk je echt geen champions League finale dus dan kan je wel leuk al je geld in dat logo stoppen maar je krijgt er echt niet alles mee terug zo als het was want het kost ook tonnen om die shirts te maken dus ik vind dat jij vreselijke onzin uitkraamt

  2. -THE BULLDOG-

   Ik zou t geweldig vinden als het oude logo terug komt.
   Is toch een echt meesterwerk.
   Beter dan die tuinkabouter van nu!

 2. AFCA my World

  Het oude logo is voor de meeste leden van Ajax het ECHTE logo,en zou het voor de meesten onder ons ook graag terug zien komen,degene die denkt dat depay te koop is moet ik je teleurstellen Ajax gaat geen 20 miljoen neertellen voor een speler,en als je kazim Richards zou willen hebben zou ik je aanraden om even naar de opticien (specsavers);-) te gaan,die kan dus echt niet voetballen daarom speelt hij ook bij Feyenoord!

  1. Wintor

   Waarom vind iedereen dat oude logo toch zo mooi, ik vind dat nieuwe logo toch ook gewoon wat hebben. Ik vind dat oude logo niet lelijk maar ik zie niet waarom er toch zoveel ophef over is.

 3. Ruubruub

  Ik hoop dat het geld zal worden gestopt in hogere salarissen en het langer proberen te behouden van spelers (niet voor elk leuk prijsje verkopen). Alleen dan kunnen we Europees weer gaan meedoen.

 4. nick-afca95

  Het stadion kopen lijkt me een erg goed plan. Ook zie ik heel graag het oude logo terug komen. Maar wat ik me afvraag, wat kost het om dat logo terug te halen? Dure spelers kopen lijkt mij nou ook niet alles, kost veel te veel salaris. Een betere optie lijkt mij om dragende spelers in de toekomst langer vast te houden en in hun salaris te investeren.

  1. Veltman

   Denk niet dat ze dat gaan doen. Het beleid blijft hetzelfde, je moet niet naar Ajax willen voor het geld.

 5. jacq64

  Het moet echt wat opleveren. Stadion kopen zal op de lange termijn wel lucratief zijn. Verder zal het naar salarissen gaan, om bv de talenten van de A1 te kunnen behouden. Het zou mooi zijn als Milik een van de laatste aankopen wordt voorlopig.

 6. Anti sigi

  Ajax moet gewoon geld in nieuwe spelers en contacten stoppen dan komen ze verder met europacup enzo verdienen ze daar hun geld terug mee en dan nog eventueel ook het oude loge lijkt me mooi

  1. tothefuture

   Er zal dus juist niet veel in nieuwe spelers geïnvesteerd worden. De jeugd heeft de toekomst.

 7. kLASSE20

  We moeten nu is een keer spelers gaan kopen lijkt wel alsof ze steeds naar een excuus zoeken om maar geen goede wat duurdere spelers te hoeven kopen

Comments are closed.