Blind: ‘Ajax heeft een stijgende lijn te pakken’

Daley Blind speelt dan wel bij Manchester United maar toch gaat hem weinig mis als Ajax moet voetballen. Blind volgt Ajax nog altijd op de voet en ziet dingen gebeuren in Amsterdam die voor hem herkenbaar zijn. 

‘Natuurlijk volg ik Ajax op de voet want het blijft gewoon mijn club. In de jaren dat ik er speelde hadden we altijd een vrij lange aanloop nodig om de juiste vorm te krijgen. Ik zie nu dat Frank het al aardig heeft staan en de wedstrijd in de Arena tegen Barcelona hadden ze meer verdiend. Maar ook in de competitie zie je dat het lekker begint te lopen. Let maar op, De Boer herhaalt het kunstje opnieuw en dat is ook niet zo gek. Hij weet hoe je een ploeg moet kneden die uiteindelijk bestand is tegen de druk. Frank is gewoon een hele goede trainer en die achterstand van vier punten op psv maken ze zeker nog wel goed’.

Bron: RTV Noord Holland

Related posts

10 Comments

 1. En Un Momento Dado

  Ik heb dit jaar meerdere keren mijn twijfels geuit over de werkwijze van De Boer. Vooral het spelletje wat met Milik wordt gespeeld ben ik niet blij mee. Maar hij bewijst toch weer gelijk te hebben. Hoop wel dat er deze winter een meedogenloze verdediger wordt gehaald ala Chivu, want met het huidige stel krijgt Cillissen nog een hoop doelpunten om de oren.

  1. Veltman

   Inderdaad, we hebben een harde, maar faire verdediger nodig. Een type Chivu inderdaad, die alles doet om doelpunten te voorkomen. Kreeg je een hard schot op doel, zag je Chivu gewoon naar de bal springen om ‘m weg te koppen. Dat eerste tegendoelpunt tegen Barca (met van Rhijn om de lijn) was er bij Chivu nooit ingegaan

 2. Anti sigi

  Ja en hopelijk van de winterstop die ijberg weg kinkkeren en een goede cvm ofzo erbij halen en dan loopt het al helemaal als een trein

Comments are closed.