Vanaf januari weer grote acties in de Arena (Incl video)

Vanaf januari zullen er weer grote acties plaatsvinden in de Amsterdam Arena. Begin dit jaar was er de actie om de terugkeer van het oude logo en inmiddels lijkt die actie opnieuw naar de achtergrond te zijn gedrukt. AT5 sprak hierover met Sander Huisman van de AFCA Supportersclub.

”Het is nog steeds de bedoeling dat dit logo binnen een paar jaar vervangen wordt door het enige échte Ajax-logo”, zegt de strijdvaardige bestuurder. Hij geeft toe dat de campagne enige tijd heeft stilgelegen: ”We zijn bijvoorbeeld een hoop tijd kwijt geweest met de afhandeling van het incident rond de bekerfinale. En de directie was daarna druk met het zoeken naar een nieuwe sponsor. Maar we geven niet op!”

”Wij gaan in ieder geval gewoon weer in gesprek met directie. Ik hoop dat zij dit los kunnen zien van bijvoorbeeld een bekerfinale. Vanaf januari zijn er ook weer grote acties in het stadion, waarmee we laten zien dat de strijd nog niet opgegeven is”, aldus Huisman.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl

Bron: AT5

Related posts

3 Comments

  1. djdion

    Ben erg benieuwd het is altijd een toevoeging bij elke wedstrijd harte mooie spandoeken/acties waar we trots op kunnen zijn als ajacied met zulke kunstenaars als supporters. Ga zo door boys WZAWZDB

  2. sander125

    Is er weleens officieel gereageerd vanuit Ajax op het oude logo. Is het een kansloze missie of bewegen ze mee?

Comments are closed.