Overmars geeft toe: ‘Vermeer veel te goedkoop verkocht’

Marc Overmars geeft toe dat de club doelman Kenneth Vermeer voor een te laag bedrag verkocht heeft aan Feyenoord. “Ik leer elke dag bij,” aldus de directeur voetbalzaken tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA). Overmars deed Vermeer afgelopen seizoen de belofte dat hij voor slechts een miljoen euro mocht vertrekken bij Ajax, vanwege zijn professionele houding bij de club. Winny Haatrecht, de zaakwaarnemer van Vermeer, maakte daar vervolgens gebruik van door een persoonlijk akkoord met feyenoord te sluiten. Overmars kon vervolgens niet anders dan instemmen met de transfer. Dat leidde vervolgens tot veel frustratie bij Ajax-supporters, terwijl ook Frank de Boer zijn onvrede niet onder stoelen of banken schoof.

Overmars had ook nog wel iets positiefs te vertellen. Zo noemde hij de ontwikkeling van Arek Milik en Richairo Zivkovic. Edwin van der Sar gaf aan dat hij blijft strijden voor open trainingen, maar dat dit een heikel punt betreft. Het helpt volgens ‘Sar’ niet mee als een eerste training door slechts een paar honderd supporters wordt bezocht.

Related posts

14 Comments

   1. SteffanAFCA

    Een linksback en Sinkgraven en eventueel een 6, Serero kan het wel voor de competitie, maar in de CL komt hij echt te kort.

  1. EvdB

   Geld uitgeven bleek nooit een garantie voor succes
   Suarez en Huntelaar werden nooit kampioen met Ajax …….. Dus …….

 1. AFCAoostNL

  Tja je doet soms iets goed soms iets fout lijkt net het echte leven alleen krijg jij dan een bonus 🙂 en begrijp ik het nou verkeerd met die open training of niet? Al komt er maar een handjevol supporters kijken dat moet toch al genoeg zijn denk ik dan..

 2. johnie stalker

  Ik denk dat’ie gelijk heeft: kakkerlakken moet je uitpersen totdat er geen sap meer uitkomt.

 3. Lichtenvoordse-Ajacied

  Geeft niet Marc met contract voor Milik,Sinkgraven en verlenging Schone kun je veel goedmaken.

Comments are closed.