Ajax onderzoekt mogelijkheid voor staanplaatsen in de ArenA

Ajax onderzoekt de mogelijkheid om staanplaatsen te introduceren in de Amsterdam Arena, zo verteld Jeroen Slop tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA). ‘Mogelijk komen er staanplaatsen in de Arena tijdens competitiewedstrijden’, citeert avAjax het directielid. Het is niet bekend wanneer een uitkomst daarvan kan worden verwacht.

Slop noemde de sfeervakken F-side en Vak410 als voorbeeld van vakken die kunnen worden uitgerust met staanplaatsen. Daar wordt volgens de directeur over nagedacht De regels van de KNVB zijn geen enkel probleem, maar de Uefa tolereert geen staanplaatsen tijdens Europese wedstrijden. Hier bestaan gelukkig oplossingen voor.

Slop ging daarnaast in op het bericht dat gisteren verscheen over een mogelijke verplaatsing van VAK410 naar midden Zuid boven de F-Side. Volgens Slop wordt daar inderdaad ook over nagedacht, met de Gelbe Wand van Borussia Dortmund als voorbeeld.

Related posts

8 Comments

  1. Gert Ajax

    Zou mooi zijn zeker voor mensen met aambeien die kunnen probleemloos staan de hele wedstrijd.

  2. PvL020

    Mooi zelfde concept als in Duitsland bij oa Bayern München. Competitie staan en In de CL stoelen plaatsen

Comments are closed.