Fischer traint weer met de groep mee

Goed nieuws vandaag op de Toekomst. Viktor Fischer trainde maandag weer mee met de groep. Begin dit jaar liep Fischer een hamstringblessure op in de wedstrijd tegen AZ en leek Ajax de speler zes weken te moeten missen. Een operatieve ingreep was echter noodzakelijk en daardoor stond Fischer maanden aan de kant. Over een rentree wil Frank de Boer nog niet praten maar dat Fischer op de goede weg terug is mag duidelijk zijn.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

36 Comments

  1. Iceman

   Zeker goed nieuws we kunnen iedereen gebruiken op weg naar de vijfde titel oprij want de pisvee,ers blijven maar winnen Ajax Go For IT

 1. The Future of 020

  Wat een Talenten allemaal, ben blij dat Fischer bijna weer zijn Rentree kan maken!

   1. ajaciedpiet

    En Schøne dan?? Middenveld is lijkt me klaassen serero andersen (weet niet precies volgorde)?

     1. AFCA my World

      Nee joh natuurlijk niet Andersen speelt bijna met de week beter (behalve gisteren dan)Klaassen op plek van serero en sjeune op rechtshalf! Fischer op linksbuiten!

     2. Putjuuh

      Hier ben ik het echt mee eens, serero vind ik niet echt zijn stempel kunnen drukken op het team.

 2. EricAjax

  Klaassen op 6 is een belachelijk idee.. Zijn kracht is juist zijn loopacties in de diepte.. Op 6 kan dat niet zoals hij dat nu doet.. Wat een onzin om hem nou weer op 6 te moeten zetten.. Draagt niet voor niets het rugnummer 10

 3. nick-afca95

  Mij lijkt het leuk als fischer naast klaassen op het middenveld gaat spelen. Dan heb je 2 middenvelders met diepgang, een blik naar voren en scorend vermogen. En dan een voorhoeden met el ghazi milik en schone.

  1. Ajaciednmr1

   Ik zou,zeggen, riedewald, klaassen en andersen op t middenveld, en fischer el ghazi en milik in de aanval

Comments are closed.