Rapporteur Kist: ‘El Ghazi is een speler waarvoor je naar het stadion komt’

Rapporteur Kees Kist was duidelijk na afloop van Cambuur – Ajax. De absolute uitblinker bij Ajax was Anwar El Ghazi en de aanvaller kreeg dan ook een 7,5 van Kist voor het Voetballer van het Jaar-klassement.

‘El Ghazi is zo goed en dit zijn nou spelers waarvoor je naar het stadion komt. Hij is snel en sterk en loopt meerdere keren zo door een verdediging heen. El Ghazi is een lust voor het oog en Ajax mag trots zijn op zo’n talent’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

19 Comments

 1. pacotaco

  heerlijke speler. heeft een actie. goeie voorzet kan een goal maken.maakt ook best veel assist

   1. neslopu

    Maar ook voor mede spelers die vrijstaan en niet voor eigen succes gaan!! Maar hij is jong hij komt er wel!!

  1. Anti sigi

   En vergeet fisher niet als hij weer hersteld is en beetje op vorm is gekomen lijkt mij het een ziek leipe aanval met el ghazi milik en fisher en dan zivko op de bank om te wisselen rond 70e min en sigi weg donderen of naar jeugd

   1. The Future of 020

    Ja, dat is zeker waar! Fischer en Andersen kunnen ook uitgroeien tot zeer belangrijke spelers van het 1e, als Klaassen, El Ghazi, Milik, Zivkovic, Fischer, Andersen allemaal uitgroeien tot toppers

 2. Boo

  Fisher en Andersen? Fisher heeft geen overzicht en rust als hij in de buurt van het doel komt, is gewoon niet het talent dat we allemaal dachten. En Andersen is gewoon nog een A-junior, (nog) te zwak voor eredivisie-voetbal.

Comments are closed.