Van der Sar: ‘Ajax gaat niet in zee met rijke Arabieren’

Edwin van der Sar presenteerde afgelopen vrijdag Ziggo als nieuwe sponsor van Ajax en daar is de Directeur Marketing maar wat trots op. In het programma ‘De wereld draait door’ liet Van der Sar nog maar eens duidelijk de missie van Ajax blijken. ‘Wij hebben een bepaalde filosofie ingesteld bij Ajax en daarin is geen plaats voor rijke Arabieren, die hoeven bij ons niet aan te kloppen. Wij doen het op een manier waarop wij denken dat succes een garantie kan zijn en dat is met spelers zelf opleiden. Over twee jaar denk ik dat wij kunnen zeggen dat wij een enorme stap hebben gemaakt en daar is geen zak geld voor nodig’.

Bron: Soccernews

Related posts

26 Comments

  1. SteffanAFCA

   Voor die grote stap (naar europese top) is overigens wel een zak geld voor nodig, een hele grote zak, maar ach dan lekker geen europese topclub!

 1. tothefuture

  Klasse zoals jullie bezig zijn Edwin. Ik zie de toekomst ook met vertrouwen tegemoet. Het is een paar jaar doorbijten en vaak tegen de stroom in gaan maar als je jezelf een mooi en realiseerbaar doel hebt gesteld met z’n allen kan je heel veel bereiken. Laat iedereen maar een poepie ruiken 🙂

    1. SteffanAFCA

     Ik wacht op de reactie van je “buurman” of “vrouw” (weetikveel wie je allemaal verzon te zijn) die hier even komt mededelen dat je aan huilen bent in een hoekje omdat nu 2(!) mensen je nsb’er hebben genoemd 🙁

  1. tothefuture

   Wel uitkijken in Quatar straks natuurlijk. Voor je het weet staat er een zak geld voor je neus :-))

   1. Velibor

    Jaja klopt maar toen waren er nog wel regeltjes die nageleefd werden volgens mij waaronder een beperkt aantal buitenlanders in je elftal of misschien zelfs wel selectie en hadden we hier een aardig spitsje lopen,geloof dat hij Johan heette….

 2. Holly

  Tuurlijk, met de constructie van AJAX heeft een rijke Arabier ook niets te zoeken bij ons. Valt toch wel een beetje tegen dat we geen internationaal merk aan ons hebben kunnen binden, helaas de realiteit van dit moment met een Mickey Mouse competitie.

  1. tothefuture

   Je weet dat Ziggo en UPC bij elkaar horen en dat UPC toch aardig internationaal is?

   1. tothefuture

    UPC valt weer onder Liberty Global een grote netwerkkabelaar in 14 landen. Dus uit eindelijk aardig internationaal.

 3. Anti sigi

  Echt zo tuurlijk is het mooier als het zonder kan maar tegen wordig draait alles om geld en zonder veel geld ga jij nooit een grote prijs met europees voetbal winnen dus ajax moet gwn is aan nemen dat geld belangrijk is om een goed team te krijgen

 4. Indojood

  Geinig dat die 51years toch steeds maar terugkomt. Is zijn vrouw weer gestopt op deze site?

 5. Boo

  Begin nou eerst maar eens met de helft van die 88 miljoen uitgeven, misschien doen wer het dan al zo goed dat arabieren het al niet eens meer zullen proberen.
  Hadden we Ziyech niet kunnen halen?

  1. AFCA my World

   Waarom zoveel geld uitgeven? Alleen 1 verdediger voor moisander is genoeg hoor! Denswil weg moisander weg Sigi weg,en dan Bazoer en Zivkovic de kans geven!

   1. Boo

    Bazoer is er nog lang niet klaar voor. En hebben we niet iets van 1:90 m nodig op het middenveld? Of denk je dat we het met B-junior Serero en slappe hap Andersen wel gaan redden? Dacht het niet.

Comments are closed.