Milik wil komende wedstrijden in de basis staan

Arek Milik scoorde zondag twee doelpunten tegen Cambuur Leeuwarden en als het aan de Poolse spits ligt blijft het daar niet bij en hoopt hij eindelijk zijn waarde te hebben bewezen tegenover trainer Frank de Boer.

‘Natuurlijk wil ik altijd in de basis staan, dat is logisch. Vandaag mocht ik starten en met twee doelpunten heb ik denk ik wel bewezen waarvoor Ajax mij heeft gehaald. Ik ben nog jong en kan veel leren bij Ajax maar na vandaag wil ik de volgende wedstrijden ook vanaf het begin spelen, dat lijkt mij logisch. Ajax is een grote club en we kunnen nog grote stappen zetten en beter gaan spelen’.

Bron: NOS

Related posts

29 Comments

   1. Anti sigi

    Milik heeft veel minder wedstrijden als sigi gemaakt en dan nog weet milik meer te scoren en je kan ook niet zeggen dat sigi hardwerkt want hij bijna altijd stil en als ie is rend gaat het toch in een slakke tempo of flikkert ie over zn belachelijke poten

    1. Guido

     Helemaal mee eens maar waar struikelt hij altijd over mischien een #veterstrikzonderbevrorenverter cursus gaan volgen

 1. Anti sigi

  Terecht werd tijd dat hij voor zich zelf opkomt een kind zonder ogen weet nog dat milik beter is als die ijsberg

 2. hammer5681

  Denk dat sigi in de winter verkocht word als een club hem wil hebben en dan staan Milik en Zivkovic klaar

 3. En Un Momento Dado

  Ik hoop niet dat Frank tot de winterstop blijft wachten met het opstellen van Milik…

 4. stijn020

  Siggi is een uitstekende spits maar heeft nu zijn vorm niet. Komende wedstrijden milik de kans geven. En met zijn 2en de strijd op de spits positie aan gaan ! Comeeonn AFCA!!

  1. Anti sigi

   Een dikke oma zonder bennen is nog beter als sigi maar die frank zit gwn aan de zware xtc en wodka te smoke want anders zou je nooit die vent op stellen verder is de boer trouwens prima

Comments are closed.