‘Napoli concreet voor Van Rhijn’

Ricardo van Rhijn staat al een tijdje in de belangstelling van Napoli en die club schijnt nu concreet te worden. Diverse scouts hebben al meerdere keren op de tribune gezeten voor Van Rhijn en hebben een positief advies afgegeven aan trainer Benitez. Napoli zou in de winterstop Van Rhijn willen aantrekken maar het lijkt onwaarschijnlijk dat Ajax daarmee akkoord zal gaan. Van Rhijn is momenteel een vaste waarde in het elftal van Frank de Boer. Of Van Rhijn zelf interesse heeft in een overstap naar de serie A is vooralsnog niet bekend.

Bron: Gazzetta dello Sport

Related posts

28 Comments

  1. Anti sigi

   Echt zo hij is tenminste ook nog een speler met fatsoenlijke snelheid bijna alle spellers van ajax zijn mij te traag

 1. creutz1977

  mensen ontspan.. van Rhijn is meer type zoals Blind.. Eerst groeien bij Ajax en dan komt er een grote club als hij er echt klaar voor is

 2. kluivert

  Direct laten gaan, mits minimaal 5 miljoen…het is verbazingwekkend dat napoli niet heeft gezien dat ricardo nog niet weet aan welke kant hij moet dekken.

   1. SteffanAFCA

    Het is officieel, je bent niet helemaal 100. 15 miljoen voor een back die niet kan verdedigen haha!

 3. Macky

  Waardeloze Comp.die Italiaanse hij kan beter wachten voor een leuke Engelse club over een jaar of 2 eerst even nog wat ervaring op doen.

 4. Boo

  Hoop dat hij nog een paar jaar blijft. Is natuurlijk geen toppertje, maar er zit nog wel verbetering in. En waar vind je een goede vervanger?

 5. Nielsz.AFCA

  Ajax moet nu ook gewoon “NEE” zeggen . P$V liet depay ook niet gaan dus wij moeten ook gewoon een keer iemand behouden ipv meteen laten vertrekken als ze echt doorbreken

  1. Escorpion

   Die vergelijking gaat niet helemaal op tussen een veel scorende linkerspits die met de week beter wordt en een stagnerende rechtsback die minimaal 3 fouten per wedstrijd maakt waar bovendien de Back-up al voor klaar staat

 6. huub

  Misschien gaat bij Overmars een kaarsje branden! geld;geld;geld! en meer bonus;bonus;bonus einde van het jaar.

  1. tothefuture

   Zeik toch niet telkens over Overmars. Als Ricardo zelf perse weg wil houdt niemand hem tegen trouwens. Als hij wil blijven, blijft hij. Uiteindelijk is het laatste woord aan de speler zelf.

 7. deOosterAjacied

  Zie je maar weer, als een speler 1 keer even goed speelt staan de clubs al op de stoep.

 8. Hazez

  Het draait allemaal nog maar om 1 ding en dat is geld .als de zak maar groot genoeg is gaan ze allemaal

 9. lezerGP

  Is nooit anders geweest. Op een bepaald moment willen ze allemaal weg. Geld of wat voor reden dan ook.

 10. gerrykoos

  Nee, Ricardo gaat niet weg, want hij is samen met Klaassen en Veltman committed aan het langer blijven met de harde kern van Ajaxspelers.
  Dus die laat zich niet verleiden door een stelletje Italianen.

Comments are closed.