Meleg: ‘Wij kunnen zondag van Ajax winnen’

Dejan Meleg is dit seizoen verhuurd aan SC Cambuur en voor de twintigjarige aanvaller is het zondag dan ook een speciale wedstrijd als Ajax op bezoek komt in Leeuwarden. Meleg heeft het naar zijn zin bij Cambuur en ziet ook kansen voor zijn huidige ploeg aanstaande zondag.

‘Ik voelde mij hier snel thuis en ook de mensen hebben mij direct goed opgenomen binnen de club. Cambuur is een echte familieclub en straalt dat ook uit. Als je kijkt hoe wij nu presteren wekelijks dan is dat voor een club als Cambuur gewoon knap, en wij staan niet voor niks vijfde op de ranglijst. Zondag zal voor mij een aparte wedstrijd worden want uiteindelijk sta ik bij Ajax onder contract en heeft die club mij een kans gegeven om in Nederland te voetballen. Ik kijk uit naar zondag en als wij het niveau halen van wat wij de afgelopen weken hebben laten zien dan kunnen wij winnen van Ajax maar het zal niet gemakkelijk worden’.

Bron: Elfvoetbal

Related posts

9 Comments

 1. Velibor

  Laat gaan man,als Ajax net zo speelt als gister hebben ze geen schijn van kans,lekker laten lullen haha hij moet toch wat zeggen om de moed erin te houden

  1. SteffanAFCA

   Maar we gaan niet zo spelen als de eerste 30 minuten tegen barca, elk jaar in de cl spelen we prima, eredivisie lijken ze er geen zin in te hebben

 2. lezerGP

  Iedereen kan winnen en iedereen kan verliezen. De bal is rond en het is elf tegen elf en m’n schoonmoeder heet Els. In het laatste grote Ajax jaar (1995) verloren we maar van één club. Precies, die.

 3. En Un Momento Dado

  Iedereen kan momenteel van Ajax winnen, Cambuur zal daar geen uitzondering op zijn en het zal me ook niet verbazen. Beleving. trots en lef, dat is wat ik mis bij Ajax in de eredivisie.

Comments are closed.