De Boer in 2015 ook nog bij Ajax

Overwinteren in de Champions League zit er deze keer niet in dankzij de 0-2 nederlaag van gisteren. Dit is echter geen reden voor Frank de Boer om bij een andere club te gaan werken.

“Ik ga ervan uit dat ik hier volgend jaar ook zit. Iedereen wist vooraf dat het in deze groep moeilijk zou worden. We hebben onze huid in de thuisduels duur verkocht. Als je ziet hoe we tegen Paris Saint-Germain en Barcelona speelden, dan is dat het Ajax wat ik wil zien.” weet Soccernews te melden.

De uitwedstrijden van Ajax moeten wel beter om echt het verschil te maken vindt De Boer. “Ik heb hier nog genoeg werk aan de winkel.”

Bron: Soccernews

Related posts

30 Comments

 1. johnie stalker

  Als hij wel weg zou gaan, ga ik voor hem opstaan en heel hard staan klappen. Frank is een échte Ajacied!

 2. f-side64

  dan hoop ik dat siggi verkocht is of gratis is afgehaald en milik 1ste spits is en ziv 2de en dat overmars 30 miljoen ? gaat of heeft uit gegeven aan goede spelers waardoor ons AJAX wel.verder komt dan de poule wedstrijden.

  1. Nielsz.AFCA

   Eerst maar eens afwachten of we wederom kampioen worden en uberhaupt weer ik cl kunnen

   1. hansjmn

    Als ze zo gaan spelen in de competitie dan winnen ze alles, maar nog altijd moeilijk omdat PSV dit keer geen fouten maakt!

    1. Nielsz.AFCA

     Ja als indd , maar ik heb alleen nog het eerste halfuur tegen go ahead gezien zoals ze gister deden , hopelijk zetten ze nu wel door

    2. sabrina

     PSV gaat wel fouten maken… De ego’s komen straks weer om de hoek kijken. En tja… Waar is de schaal na ronde 34? Juist waar hij hoort te zijn. In Amsterdam! 🙂

   2. Iceman

    Ja en als je CL weer haalt investeer dan een beetje in je team dat je verder komt dan poule fase dus Marc trek je portemonnee open kom op want de jeugd komt eraan maar dat 10 jaren plan denk ik

   3. liefhebber

    Met dit team niet. Te wisselvallig behoudens schitterende eerste helft van gisteren. Cambuur is mentaal moeilijker dan Barcelona.

 3. liefhebber

  Mooi bericht maar geloof er niets van. Overigens is op zijn tijd verfrissing qua trainer niet verkeerd!!!

 4. ElSalvador

  Frankie moet blijven! En natuurlijk gewoon vasthouden aan dit beleid; eigen trainers en spelers opleiden is echt investeren in de club. Er komt een mooie lichting aan, geef ze dat vertrouwen nou. Wat moet je dan kopen voor die 20 miljoen? B-keus uit oost-europa? Ajax moet nu gewoon volhouden met dit beleid en zich niet laten leiden door sentiment of de waan van de dag.

 5. Boo

  Denk dat Frank ook wel begrijpt dat het nog jaren duurt voordat de talenten uit de A1 sterkhouder in het eerste zijn, en dat we er met aankopen als Sana en Viergever niet sterker op worden.

  Blijven aanmodderen of een deel van de 88 miljoen eigen vermogen uitgeven voor een paar gerichte aankopen? Een Serero van 1.90 zou m.i. bijvoorbeeld wel een goed idee zijn.

    1. SteffanAFCA

     Heeft de Boer zelfs gezegd, hij zou deze zomer al weg zijn geweest als Tottenham hem echt wou, helaas is dat niet doorgegaan

     1. SteffanAFCA

      Als je zegt dat je alleen weggaat als er een hele mooie goede club komt en je wilt naar de eerste de beste middenmoter uit Engeland die intresse toont, mag je van mij weg..

     2. tothefuture

      Jij hebt er echt geen verstand van he. Als je maar lekker kan roepen, schreeuwen enzo. Eens iets snappen wat iemand bedoeld of wil bereiken is voor niet van belang.

     3. SteffanAFCA

      Hmm.. blijkbaar meer dan jou, maar ach blijf voor altijd in je sprookjes wereld leven

     4. SteffanAFCA

      Ja als ik jouw reacties zo een beetje lees, geloof je zelfs nog dat Ajax dit seizoen door de CL groep komt, terwijl psg en barca al door zijn.

     5. tothefuture

      Dat bedoel ik nu met, zolang je maar wat kan roepen en schreeuwen zonder er ook maar iets van te snappen. Maar als je je tiener jaren uit bent komt het vast wel goed met je.

     6. SteffanAFCA

      Hee nou, ben 28 oktober 20 geworden, dus ja.. het zou nu de goede kant op moeten gaan dan

Comments are closed.