Ajax hoeft niet te rekenen op B-team PSG

Hoewel al beslist is in poule F van de Champions League dat Barcelona en Paris Saint Germain gaan overwintering hoeft Ajax er niet te rekenen dat de Fransen op 25 november tegen Ajax in Parijs met een veredeld B-team aantreden. “We zijn ambitieus en willen daarom ook de komende wedstrijd tegen Ajax winnen. Dat vergroot onze kansen op de groepswinst. De eerste plaats in deze poule is ons nieuwe doel, al weten we dat FC Barcelona hier ook vol voor zal gaan”, aldus PSG-trainer Laurent Blanc na de 1-0 zege op APOEL Nicosia gisteravond.

Poulewinst betekent namelijk dat in de volgende ronde een nummer twee uit de andere groep wordt getroffen en tevens de return in eigen huis afgewerkt kan worden. Paris Saint-Germain bezit tien punten, één meer dan FC Barcelona. Ajax en APOEL Nicosia strijden om de derde plek in poule F, welke recht geeft op een doorstart in de Europa League.

Bron: ELFVoetbal

Related posts

8 Comments

  1. JCruijff

    Mooi want Ajax wil alleen maar van A teams winnen. Daar leren ze van. Met iedere Europese wedstrijd in de CL wordt er weer meer ervaring opgebouwd en dat missen onze vrienden uit 010 en 040 toch maar mooi.

  2. Gero77

    A team B team….. Pff wat een gelul…..laat ze eerst maar es proberen te winnen van ajax!

Comments are closed.